Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Verkuijl Quakkelaarstraat 89

VLISSINGEN
60 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

TE HUUR TURN-KEY APPARTEMENT

Op loopafstand van het centrum van Vlissingen met al haar voorzieningen zoals de boulevard, het strand, winkels en horeca bieden wij u aan dit geheel gerenoveerde appartement! In totaal telt het complex 6 appartementen verdeeld over drie woonlagen, bestaande uit zowel koop als huur appartementen. Voor de deur is er voldoende mogelijkheid om te parkeren, na verkrijging van een parkeervergunning.

Het appartement is gelegen op de eerste etage van het complex. Via een keurig gestoffeerde hal is er toegang tot het betreffende appartement. Bij binnenkomst in het appartement, heeft u vanuit de gang toegang tot de twee slaapkamers en het woongedeelte. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaat vloer en geheel gewitte wanden. De slaapkamer aan de achterzijde heeft directe toegang tot de badkamer. De badkamer biedt ruimte aan een nette douchecabine, wastafel met spiegel en twee badkamermeubels. Tevens is de badkamer keurig betegeld.

Het woongedeelte beschikt over een open keuken met toegang tot het 7 meter lange balkon. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals gasfornuis, afzuigkap, oven-magnetron combi en ruime koel-vries combinatie. Het gehele appartement beschikt over hoge plafonds van 3 m hoog. De beglazing in de woonkamer is voorzien van glas in lood wat zorgt voor een sfeervol geheel.

Het appartement wordt aangeboden voor € 775,- kale huurprijs en € 75,- servicekosten per maand.

Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van deze woning, dan kunt u een huur-aanvraagformulier opvragen. Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier door verhuurder. Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.

Bij sleuteloverdracht betaalt u een waarborgsom van 2 maanden huur en de huurovereenkomst gaat u aan voor minimaal 1 jaar.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  60 m²
 • Inhoud
  180 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.