Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Verkuijl Quakkelaarstraat 107-109

VLISSINGEN
192 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

OPENBARE INSCHRIJVING:
Namens onze opdrachtgever Gemeente Vlissingen bieden wij u aan een tussenwoning uit 1910 opgesplitst in een boven- en benedenwoning, waarbij de benedenwoning wordt verkocht in verhuurde staat.

Beide woningen hebben elk een eigen aparte hoofdingang. De totale oppervlakte van de boven- en benedenwoning is ca. 192 m2 GBO. Zowel de boven- als benedenwoning zijn voorzien van aparte meters met ieder een eigen meterkast, keukenopstelling, wasmachineaansluiting, sanitaire voorziening en een buitenruimte, thans met achtertuin of balkon. De verwarming geschiedt via gaskachels, de warmwatervoorziening middels geisers. Het geheel verkeert in matige staat van onderhoud en vraagt om de nodige investeringen.

Het object ligt op slechts 900 meter van de boulevard en heeft diverse voorzieningen in de nabije omgeving. Beide woonruimtes vereisen onderhoudswerkzaamheden en zijn daarna ideaal in te richten voor starters en/of gezinnen. Een interessante beleggingspropositie omdat de vraag naar dergelijke woonruimte in Vlissingen momenteel erg groot is.

In het kort:
– Verkuijl Quakkelaarstraat 107-109, 4381 TL Vlissingen
– Richtprijs € 140.000,- k.k.
– Tussenwoning verdeeld over een boven- en benedenwoning
– Huuropbrengst benedenwoning € 291,56 per maand / € 3.498,72 per jaar
– Bovenwoning is vrij van huur en gebruik
– Totale oppervlakte ca. 192 GBO en inhoud 560 m3
– Benedenwoning ca. 66 m2 GBO en bovenwoning ca. 126 m2 GBO
– Perceel 161 m2
– Bouwjaar 1910
– Verkoop middels een verkoop bij inschrijving

Kijkdagen:
Vrijdag 22 april van 10.00 – 11.00 uur
Vrijdag 29 april van 15.00 – 16.00 uur
Woensdag 11 mei van 10.00 – 11.00 uur

Verkoopprocedure:
Het complex wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving.
– Wij vragen alle geïnteresseerden een bod uit te brengen middels een inschrijfbiljet. Het inschrijfbiljet dient op uiterlijk 20 mei 2022 om 12:00 bij notariskantoor de Zeeuwse Alliantie te Middelburg te zijn ingeleverd. Het inschrijfbiljet is beschikbaar via de dataroom.
– Een bod kan alleen onvoorwaardelijk worden uitgebracht.
– De gunning is voorbehouden aan verkoper. Koper conformeert zich met de inschrijvingsvoorwaarden. De inschrijvingsvoorwaarden zijn beschikbaar in de dataroom.

Gunning:
Verkoper behoudt zich te allen tijde het recht voor om niet te gunnen. Eventuele reeds ingediende biedingen komen dan te vervallen en de indiende partijen kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van schadeloosstelling hiervoor.

Het notarieel transport zal in nader overleg, maar uiterlijk 1 juli 2022 plaatsvinden.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : A
Nummer : 2920
Grootte perceel : 161 m2
Eigendomssituatie : eigen grond

Omgeving en bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het ‘Middengebied’ van Vlissingen. Vanuit hier is er een uitstekende verbinding naar het centrum en de druk bezochte boulevard welke zich op slechts 900 meter bevindt. De A58 verbindt Vlissingen met Middelburg, Goes en Bergen op Zoom en ligt op slechts 5 minuten afstand.

Vlissingen vormt samen met Middelburg het stadsgewest Vlissingen-Middelburg. Dit stadsgewest fungeert als de economische motor van Zeeland. Vlissingen is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen er dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven-en havengebied Vlissingen-Terneuzen, één van de grootste havens van Nederland. Vlissingen behoort tot het derde zeehavengebied en de tweede loodsenregio van Nederland. In Vlissingen vindt u befaamde bouwers van marineschepen en megajachten, de derde vismijn van Nederland, maritiem onderwijs , maritiem erfgoed en ander bedrijven, instellingen en activiteiten die het maritieme karakter van de stad benadrukken.

Huurgegevens:
Verkuijl Quakkelaarstraat 107 (benedenwoning)
Oppervlakte : ca. 66 m2 GBO
Ingangsdatum : 1 december 1990
Huidige huurprijs : € 291,56 per maand
Duur : onbepaalde tijd

Verkuijl Quakkelaarstraat 109 (bovenwoning)
Oppervlakte : ca. 126 m2 GBO
Vrij van huur en gebruik

Richtprijs:
€ 140.000,- k.k.

Bodeminformatie:
Op basis van een uitdraai van het Bodemloket en Nazca zijn er geen bijzonderheden. De gemiddelde bodemkwaliteit volgens de bodemkwaliteitskaart voldoet aan de klasse Industrie.

Bestemming:
Het geheel valt onder de beheer verordening ‘Midden gebied – Gemeente Vlissingen’ onherroepelijk vastgesteld op 11 februari 2016. De bestemming is ‘Wonen’.

Energielabel:
Het object beschikt over energielabel D en G.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Bijzondere verkoopvoorwaarden:
– De huidige huursituatie dient door de opvolgende eigenaar te worden gerespecteerd.
– Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  192 m²
 • Perceelsoppervlakte
  161 m²
 • Inhoud
  560 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Westerzicht 801
VLISSINGEN
€ 269.500,- k.k.
77 m²
3 kamers
Beschikbaar
Boulevard Bankert 338
VLISSINGEN
€ 685.000,- k.k.
124 m²
3 kamers
Beschikbaar
Oranjedijk 62
VLISSINGEN
€ 449.500,- k.k.
87 m²
3 kamers
Beschikbaar
Albert van Dalsumlaan 11
VLISSINGEN
€ 639.000,- k.k.
162 m²
4 kamers
Beschikbaar
Westerzicht 729
VLISSINGEN
€ 229.000,- k.k.
85 m²
4 kamers
Beschikbaar
Beursstraat 88a
VLISSINGEN
€ 575.000,- k.k.
139 m²
9 kamers
Beschikbaar
Beursstraat 88a.
VLISSINGEN
€ 575.000,- k.k.
139 m²
9 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.