Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Veerweg 20

KAMPERLAND
72 m²
kamers
€ 229.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Charmante half vrijstaande woning met veel potentie, maar waar nog wat werk aan de binnenkant nodig is. Het huis heeft een leuke uitstraling aan de buitenkant, met een diepe tuin en een garage.

Wat dit huis echt aantrekkelijk maakt, is de locatie. Kamperland is een geweldige plek om te wonen, met de prachtige Zeeuwse kust en het Veerse Meer in de buurt. Watersportliefhebbers zullen hier zeker hun hart ophalen. Daarnaast zijn er ook diverse winkels, restaurants en voorzieningen in de buurt, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

Deze woning heeft een eigen oprit die leidt naar de voordeur. Bij binnenkomst treft u de hal, waar zich ook een toiletruimte en een trap naar de verdieping bevinden. Er is een voorkamer die dienst doet als werkplek maar deze kan ook simpel weer bij de woonkamer worden betrokken. De keuken biedt veel ruimte en heeft toegang tot de tuin. Vanuit de keuken betreedt u ook de lichte woonkamer. Verder is er een bijkeuken/berging waar o.a. de C.V. opstelling te vinden is.

De woning beschikt over een overloop die de toegang biedt tot twee slaapkamers en een badkamer. Ook hier is de basis prima in orde en zijn er volop mogelijkheden te moderniseren. Met wat creativiteit en renovaties kunt u deze woning omtoveren tot uw droomhuis. Het biedt een fantastische kans om uw eigen stempel te drukken en het helemaal naar uw smaak in te richten.

De woning beschikt over een ruime garage, wat perfect is voor het parkeren van een auto of het opbergen van spullen. De tuin is ook een pluspunt, met verschillende zitplekjes waar het heerlijk ontspannen is en kunt genieten van de zon of een plekje in de schaduw.

Kortom, deze half vrijstaande woning in Kamperland biedt veel potentie. Hoewel er wat werk aan de binnenkant nodig is, is het een geweldige kans om een huis naar jouw eigen smaak te creëren. Met een garage en een leuke tuin met zitplekjes, is het de perfecte plek om te genieten van het buitenleven in een prachtige omgeving.

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom, een niet-bewoningsclausule en een asbest- en ouderdomsclausule op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 229.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  72 m²
 • Perceelsoppervlakte
  309 m²
 • Inhoud
  296 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kamperland?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.