Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

van Hattumstraat 26

ELLEWOUTSDIJK
160 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Meer dan een hoekwoning! Aan de Van Hattumstraat 26 in Ellewoutsdijk staat een sfeervolle jaren “30 gevel. Achter deze gevel schuilt een veel ruimere woning dan doet vermoeden! Waar het voorheen een bakkerij was is het nu een sfeervolle woning met een royale aanbouw.

Recentelijk zijn er meerdere verbouwingen geweest om de woning van alle gemakken te voorzien en toekomstbestendig te maken. Zo zijn het afgelopen jaar nog de badkamer geheel vernieuwd en is er boven een extra kamer gerealiseerd.

Naast de verbouwing van de originele woning is er ook een grote aanbouw aan de achterzijde geplaatst. Dit grenst aan de prachtig diepe achtertuin op het westen. Met een perceel van 710 m2 zijn er meerdere heerlijke plekken om van de zon te genieten. Kortom is het hier wonen in optimaal comfort, zowel binnen als buiten!

De entree ligt aan de rechterkant van de woning. De hal die hier achter volgt geeft toegang tot de meterkast, de trapopgang en de woonkamer. Door de aanbouw aan de achterzijde heeft de woonkamer aan de voorkant meer oppervlakte gekregen.

Daardoor is de woonkamer nu een fijn ruime zithoek, met aan de linkerkant de open haard gelegen. Een perfecte plek om in de winter heerlijk te genieten. Vanuit de woonkamer is ook de nieuwe badkamer te bereiken. Dit is werkelijk een pareltje van de woning en is geheel in stijl uitgevoerd. De badkamer bestaat uit een bad, inloopdouche, tweede toilet en een schitterend wasmeubel met dubbele waskom.

Na de woonkamer volgt een tussenruimte, wat eventueel als werkplek of tweede zitgelegenheid kan gebruikt worden. Hierna volgt een van de mooiste ruimtes om te leven, de woonkeuken! De keuken is in 2002 aangebouwd en is een fantastische ruimte die aan de tuin grenst. Doordat de ruimte royaal is past het eetgedeelte ook in de keuken. De keuken bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en twee ovens.

Uiteraard passen hier alleen openslaande deuren in, waar vanuit het achterliggende terras is te bereiken. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken te bereiken. Deze bestaat uit een tweetal delen, met aan de tuinkant ruimte voor de wasmachine en overige apparatuur. In de ruimte hierachter ligt een tweede ruimte, waar ook het nieuwe toilet is gesitueerd. Vanuit de bijkeuken is eveneens de tuin te bereiken.

De eerste verdieping is ook verrassend groot. Voorin liggen twee ruime slaapkamers en achterin is een derde kamer gerealiseerd, samen met een derde toilet. Deze achterste heeft een prachtig zicht op de achtertuin! Door zowel een dakkapel aan de voor- als achterkant heeft de verdieping extra ruimte gekregen.

De tuin achter de woning is echt een bijzonderheid! Met een diepte van circa 30 meter tot aan de schuur is het echt een geweldige tuin, met meerdere heerlijke plekken. Direct achter de woning ligt het zonneterras, met hierop een groene tuin. Achterop de kavel staat een schuur van ongeveer 49 m2. Deze is via de oprit aan de Dijkstraat te bereiken.

Achter het perceel van de woning ligt een tweede perceel van 615 m2. Dit wordt los te koop aangeboden voor €12.500,- k.k. De koper van de woning heeft de eerste keuze op deze kavel. Deze kavel biedt via de Dijkstraat ook toegang tot de schuur op de kavel van de woning. Bij een splitsing van de verkoop zal er recht van overpad aangeboden worden. De kavel kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, denk aan stalling van auto’s, caravans of eventuele verhuur aan derden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  160 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1325 m²
 • Inhoud
  544 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.