Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Van Dishoeckstraat 88

VLISSINGEN
66 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dit ruime appartement van ca. 66m² is gelegen op de begane grond en heeft als extra een overzichtelijke achtertuin. Het appartementencomplex bevind zich aan de rand van het centrum van Vlissingen. Het appartement omvat een mooie woonkamer van ca.22m² met aansluitend een halfopen keukenruimte, twee slaapkamers aan de achterzijde en een praktisch ingedeelde badkamer welke nog naar eigen inzicht is in te delen. U heeft al uw voorzieningen binnen handbereik en u zit zo op de uitvalswegen naar de A58 of op de boulevard.

INDELING
U komt binnen via een centrale hal en vanuit daar heeft u toegang tot uw eigen entree. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en heeft toegang tot de half-open keukenruimte, hal, toilet, badkamer en de twee slaapkamers. Deze is licht te noemen mede door de twee raampartijen en de openslaande deuren aan de voorzijde, verder is er via de woonkamer de half-open keukenruimte te bereiken. De keuken en de badkamer zijn eenvoudig van uitvoering en nog naar eigen wens in te delen. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers waarvan de rechter is voorzien van openslaande tuindeuren, naar uw eigen praktisch aangelegde achtertuin. De berging van ca. 4m² is inpandig te bereiken, dit via een gemeenschappelijke deur, daarna kunt u via een af te sluiten deur uw eigen berging bereiken. Er is de mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats welke is gelegen aan de achterzijde van het complex, deze mogelijkheid is er alleen voor bewoners van het appartementencomplex.

Algemeen:
– Prima locatie aan de rand van het centrum van Vlissingen,
– Inpandig en af te sluiten berging ca. 4m²,
– Uitvalswegen richting A58 direct te bereiken,
– Nabij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, cafés en bushaltes,
– Opstalverzekering via VVE,
– Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats, gelegen aan de achterzijde van het complex.

Om een goede indruk van dit leuke appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor opnemen op tel.nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en asbest.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1982
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  66 m²
 • Inhoud
  204 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.