Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Van de Spiegelstraat 63

VLISSINGEN
101 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Authentieke woning in een modern jasje! Dit is wat ons betreft de juiste omschrijving van deze woning. Achter de voordeur schuilt een echte jaren ’30 woning die zich kenmerkt door de vele details, zoals hoge plafonds, een portiek en glas in lood ramen. Voor een goed beeld moet u deze woning echt aan de binnenzijde zien.

De woonkamer meet maar liefst circa 32m² en is voorzien van grote raampartijen aan voor- en achterzijde. Deze zorgen voor veel daglichttoetreding. Tevens geeft het voorraam een leuk uitzicht op de voorgelegen straat met het nodige groen. Aan de achterzijde is er een dubbele tuindeur naar de achtertuin. De De keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en afzuigkap. Ook is vanuit de keuken de achtertuin bereikbaar. Een ruime hal met toegang tot een modern toilet, trapkast en een fraaie trappartij maken de begane grond compleet.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers. Met name de grootste slaapkamer aan de voorzijde is met zijn circa 18m² ruim te noemen. De badkamer, die vernieuwd is in 2014, is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Leuke details in de badkamer zijn de verlichting en de toegang tot het balkon aan de achterzijde. Verder zijn er op deze verdieping ook hoge plafonds, fraaie deuren en glas in lood ramen.

Via een bergkast op de eerste verdieping is door middel van een vlizo trap de bergzolder bereikbaar. Deze is beloopbaar en ideaal te gebruiken als bergzolder, ook is de cv opstelling hier onder gebracht.

De achtertuin is bestraat en voorzien van een handige stenen berging. Parkeren kan aan de voorzijde.

IN HET KORT
-Voorgevel verdient wat onderhoud / aandacht
-Object is vanaf 2013 aan de binnenzijde grotendeels gerenoveerd
-Oplevering bij voorkeur vanaf februari 2022.

Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1934
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  101 m²
 • Perceelsoppervlakte
  100 m²
 • Inhoud
  410 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Hobeinstraat 57
VLISSINGEN
€ 149.500,- k.k.
85 m²
4 kamers
Beschikbaar
Koudekerkseweg 21
VLISSINGEN
€ 369.000,- k.k.
90 m²
3 kamers
Beschikbaar
Paauwenburgweg 139
VLISSINGEN
€ 325.000,- k.k.
140 m²
7 kamers
Beschikbaar
Albert van Dalsumlaan 11
VLISSINGEN
€ 639.000,- k.k.
162 m²
4 kamers
Beschikbaar
Westerzicht 729
VLISSINGEN
€ 229.000,- k.k.
85 m²
4 kamers
Beschikbaar
Kalkoensprenk 16
VLISSINGEN
€ 215.000,- k.k.
110 m²
5 kamers
Beschikbaar
Beursstraat 88a
VLISSINGEN
€ 575.000,- k.k.
139 m²
9 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.