Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

v.d.Spiegelstraat 16

GOES
114 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In het centrum van Goes bieden wij te koop aan deze sfeervolle jaren ’30 woning. Authentieke elementen zoals een granito vloer, balkenplafonds, glas-in-lood ramen en de ”en suite” deuren zijn nog volop aanwezig.

Door de unieke ligging bent u binnen 5 minuten op de markt, of loopt u via de Stenen brug en de Veste naar de bakker of de slager!

Indeling
Begane grond:
Entree met hal voorzien van karakteristieke granitovloer, meterkast, toilet, trapkast en trapopgang. Sfeervolle woonkamer/eetkamer ”en suite” met massief eikenhouten vloer en prachtige erker. De eetkamer, voorzien van praktische vaste kasten, heeft toegang tot de tuin middels openslaande deuren. De compacte keuken is voorzien van vaatwasmachine, koeler en RVS fornuis met oven.

1e verdieping:
Vanaf de overloop zijn 2 royale en 1 kleine slaapkamer/werkkamer bereikbaar. De badkamer is in 2021 geheel gerenoveerd en is uitgerust met een royale inloopdouche, hangend toilet en een dubbele wastafel.
Door de hoge plafonds en dubbele dakkapel heeft deze hele verdieping een mooie lichtinval. Ook zijn in de slaapkamers de mooie balkenplafonds en vaste kasten een extra pluspunt.

2e verdieping:
Middels een vaste trap zijn de royale zolder en 4e slaapkamer bereikbaar. De cv installatie (Remeha, 2005) is op de overloop geïnstalleerd. Door het Velux dakvenster heeft de kamer veel inval van daglicht.

Tuin
De achtertuin ligt op het Noord-Oosten en biedt veel privacy. Er is een stenen berging en een vrijstaande houten schuur aanwezig. Toegang tot de tuin heeft u via de poort aan de zijgevel.

Bent u enthousiast over deze klassieke jaren ’30 woning met zijn gunstige ligging dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een niet-bewoningsclausule, ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1925
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  172 m²
 • Inhoud
  441 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Hornikswei 79
GOES
€ 250.000,- k.k.
102 m²
4 kamers
Beschikbaar
Jasmijnstraat 3
GOES
€ 325.000,- k.k.
113 m²
6 kamers
Beschikbaar
Monnetstede 22
GOES
€ 250.000,- k.k.
78 m²
4 kamers
Beschikbaar
Marshallstraat 34
GOES
€ 230.000,- k.k.
88 m²
4 kamers
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
€ 265,- per maand
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.