Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Touwbaan 86

MIDDELBURG
117 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Mooi appartement met drie slaapkamers gelegen in het fraaie Beschermde Stadsgezicht van de Touwbaan dat aan de ene kant grenst aan het Kanaal door Walcheren en aan andere kant de pittoreske jachthaven. Het appartement bevindt zich in de luwte van het historische hart van de stad en is voorzien van maar liefst drie mooie slaapkamers, een ruime woonkamer van ca. 35 m² met aangrenzend de keukenruimte, via deze ruimte is het balkon te betreden door middel van een schuifpui. Het balkon is op het oosten gesitueerd en biedt uitzicht over het Kanaal door Walcheren waar de bootjes bijna letterlijk aan uw voeten voorbij varen. Het appartement beschikt tevens over een inpandige berging welke is gelegen in de onderbouw.

Entree:
Gemeenschappelijke entree met brievenbus, personenlift en trap naar de hoofdlift en het trappenhuis met lift naar verdiepingen.

Wonen en slapen:
U komt het appartement binnen via een kleine galerij waar de entree toegang biedt aan de ruime hal. Via de centraal gelegen hal kunt u naar de drie slaapkamers welke aan de voorzijde zijn gelegen, toilet, meterkast, badkamer, berging, dichte keukenruimte en de ruime woonkamer. De dichte keukenruimte met schuifpui naar balkon is uitgerust met een eenvoudige keukenopstelling welke nog naar eigen wens is in te vullen. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, inloop douche en een wastafel. Tussen de slaapkamers en de woonkamer bevindt zich de berging deze biedt voldoende ruimte voor opslag en is tevens voorzien van de witgoedaansluiting. De ruime woonkamer biedt zicht op het water en heeft toegang tot het balkon van ca. 13 m², het balkon heeft zicht op de Kanaal door Walcheren en de toegang tot de jachthaven. In de onderbouw van het complex bevindt zich de eigen berging, de gemeenschappelijke fietsenstalling en toegang naar buiten/ binnen met auto of fiets. Rond het appartementen complex zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, deze zijn voor vergunninghouders of betaald parkeren.

Algemeen:
– In de kelderverdieping bevindt zich een eigen separate berging en een gemeenschappelijke fietsenberging,
– Woonoppervlakte ca. 117 m²,
– Maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt thans € 221,72,
– Op loopafstand van het centrum van Middelburg,
– Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats in de kelder bespreekbaar,
– Ruime parkeermogelijkheden (vergunning/ betaald).

Om een goede indruk te krijgen van deze ruime bovenwoning nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Bijzonderheden:
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Vesteda Investment Management BV welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden en standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer diverse artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger en het (wettelijke) onderzoek waar verkoper aan wenst te voldoen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Inhoud
  288 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.