Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Taaijersweg 4

KERKWERVE
91 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een instapklare woning in het buitengebied? Wij mogen u te koop aanbieden deze fraaie twee-onder-een kapwoning in de uitgestrekte polders van Kerkwerve.

Deze woning is vanaf 2012 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en verkeert dan ook in een prima staat. Tijdens de grote verbouwing zijn nagenoeg alle onderdelen verbouwd. Van aanpassingen in de woonkamer tot aan het plaatsen van zonnepanelen en van een geheel nieuw elektra-circuit tot aan een geheel nieuwe keuken. Recent is er nog een badkamer-uitbreiding gerealiseerd waardoor er nu sprake is van een riante badkamer.
De grote slaapkamer is eenvoudig weer te transformeren naar 2 (oorspronkelijke) slaapkamers. ‘s-Zomers is het in de slaapkamer heerlijk koel door de airco
Tevens is de woning voorzien van vloer-, muur-, dak- en glasisolatie. De woonkamer, met houten vloer, is een sfeervolle ruimte met haard met aansluitend de open keuken. Via de bijkeuken is de kantoorkamer annex tuinkamer toegankelijk met zicht op de zeer diepe achtertuin, een ideale stek om thuis te werken.

Deze twee-onder-een kapwoning is gelegen op een perceel van 470 m2 eigen grond. Naast de woning met een woonoppervlakte van ruim 90 m2 zijn er drie bergingen. Twee houten bergingen en een stenen berging. Afmetingen van de bergingen zijn ca. 3 x 1,8 meter, ca. 2 x 3,8 meter en ca. 3 x 4 meter.
De tuin met een diepte van circa 30 meter is aan beide zijkanten goed afgeschermd en aan de achterzijde bewust open gelaten. Zo kunt u genieten van het schitterende zicht over de uitgestrekte polders.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.
U bent van harte welkom! Verkoop zal geschieden middels een inschrijving.

Indeling
Begane grond: entree met meterkast, trapkast en trapopgang, rechts van de hal is de woonkamer toegankelijk en van daaruit de open keuken welke is voorzien van een afzuigkap, koelkast met geïntegreerd vriesvak, oven, gaskookplaat en vaatwasser. Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd met o.a. de witgoedaansluitingen en toilet.

Eerste verdieping: overloop, grote slaapkamer met twee vaste kasten en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche wastafel en een vrijstaand ligbad.

Algemeen;
– Recent is de badkamer uitgebreid door de tweede slaapkamer toe te voegen aan de badkamer.
– De woning is voorzien van tien zonnepanelen met een opbrengstverwachting van 2500 kW.
Echter door de zeer goede zonligging kan er zelfs een rendement van 2700 kW worden gerealiseerd
– De woning is goed geïsoleerd met vloer-, muur-, dak en glasisolatie.
– Vraagprijs is inclusief houtkachel, airco en de zonnepanelen.
– Parkeergelegenheid voor tenminste twee auto’s op eigen terrein.
– Slaapkamer voorzien van 2 nieuwe Velux dakvensters met rolluiken op sensor en een airco.
– Woning wordt aangeboden inclusief de tien zonnepanelen, elektrische rolluiken (recent geplaatst!) en omvormer.
– Oorspronkelijk bouwjaar 1947, in 2012 volledig verbouwd door een aannemer.
– Tuinkamer aangebouwd aangepast in 2019.
– Grotendeel voorzien van elektrische rolluiken.
– Het schilderwerk aan de buitenzijde verkeert in een matige staat.
– Oplevering in onderling overleg. Levering op korte termijn is mogelijk.
– Doordat deze woning in het buitengebied is gelegen is het ook mogelijk om deze woning als tweede woning voor eigen gebruik, aan te kopen. Commerciële recreatieve verhuur is niet toegestaan.

Kerkwerve
Kerkwerve is één van de meest gemoedelijke dorpen op het eiland. Centraal gelegen op Schouwen- Duiveland en op zeer korte afstand van Zierikzee en in de nabijheid van de Oosterschelde. Het is voornamelijk een echt plattelandsdorpje met de kern centraal in het dorp en veel boerderijen in de directe omgeving. Het dorp heeft een kleine 1.000 inwoners en heeft een goede basisschool, garage en een dorpscafé aan de Ring. Opvallend is de trek van veel jonge mensen/gezinnen naar Kerkwerve. Voor de dagelijkse voorzieningen concentreren veel inwoners zich op Zierikzee (circa 4 km), waar een goed winkelaanbod, scholen en medische voorzieningen zijn te vinden. De centrale ligging is echt een plus, op korte afstand van de stranden, deels omringd door plan Tureluur en goede uitvalswegen naar Randstedelijk gebied. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur autorijden goed te bereiken. Ook een stad als Antwerpen is binnen een uur te bereiken. Wanneer u rustig wilt wonen met voorzieningen op korte afstand in Zierikzee, dan is Kerkwerve een interessant dorp.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1947
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  91 m²
 • Perceelsoppervlakte
  470 m²
 • Inhoud
  315 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.