Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

't Scheld 20

WEMELDINGE
47 m²
kamers
€ 215.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Modern recreatie appartement gelegen aan het ‘Oosterschelde strand’ in Wemeldinge.

Dit schitterende appartement is gelegen in complex ‘Residence Weumeldinghe’. Een bijzonder complex direct gelegen achter de dijk en het strand van Wemeldinge. Dit 1 kamer appartement met aparte badkamer ligt op de begane grond en heeft uitzicht op de dijk.
Het appartement is gelegen in het meest westelijke gedeelte van het gebouw. In het gebouw bevinden zich 8 appartementen op de begane grond en 16 penthouses in de woontorens. Het appartement is 47 m2 GBO groot en is gelegen op de begane grond. Het appartement is volledig afgewerkt en voorzien van een grote complete keuken, fijne badkamer en een nette vloer- en wandafwerking. Parkeren kan gratis op het gemeenschappelijke parkeerterrein behorende bij het complex. Het appartement is zo goed als onderhoudsvrij en bijzonder rustig gelegen en biedt veel privacy.

Het appartement kan uitsluitend worden gebruikt voor verblijfsrecreatie.

Wemeldinge is een populair dorp vanwege haar schitterende ligging aan de Oosterschelde, centraal in Zeeland. Wemeldinge is een prachtig pittoresk dorp met een schitterende dorpstraat, jachthaven en kerkplein. Wemeldinge kent 5*- duik hotspots, een hondenstrand en vele restaurant en winkeltjes. Vooral Belgische duikers weten deze duikplekken goed te vinden. Wemeldinge staat bekend om zijn rust en ruimte en centrale ligging in Zeeland, terwijl alle drukke Zeeuwse plaatsten en attracties binnen een straal van 40 km zijn aan te rijden. Oftewel, u verblijft er in alle rust en zoekt de drukte op als u dat wilt.

In het kort:
– ’t Scheld 20, 4424 NZ Wemeldinge
– Recreatie appartement op de begane grond
– Oppervlakte is 47 m2 GBO / geschikt voor 2 personen
– Gelegen aan een dijk en het strand
– Bouwjaar 2011
– Vraagprijs € 215.000,- k.k.
– Recreatief gebruik
– Bruto huurinkomsten op aanvraag

Locatie:
Wemeldinge is een gezellig dorp gelegen aan de Oosterschelde en heeft ca. 3.000 inwoners. Wemeldinge beschikt over een grote jachthaven, campings en diverse vakantieparken. Het dorp heeft een compleet voorzieningsniveau met basisscholen en de dagelijkse voorzieningen. Daarnaast bent u binnen tien autominuten in de gezellige winkelstad Goes en Yerseke met zijn mossel- en oester cultuur. Wemeldinge ligt op korte afstand van de snelweg (A58) gelegen en u zit dan ook binnen tien minuten op uitvalswegen richting Middelburg, Vlissingen of richting Bergen op Zoom/Rotterdam/Antwerpen.

Wemeldinge is een dorp dat bij velen bekend staat om haar uitstekende watersport faciliteiten. Voornamelijk tijdens de zomerperiode wordt Wemeldinge druk bezocht. Naast land en tuinbouw kan gesteld worden dat toerisme is één van de belangrijkste pijlers van Wemeldinge is. Veel duikers, watersporters en natuurliefhebbers vinden hun weg dankzij de nabij gelegen Oosterschelde.

Installaties:
– Boiler t.b.v. warm water;
– Verwarming middels elektrische radiatoren;
– Ventilatie met mechanische ventilatie box;
– Keuken met keramische plaat en koelkast.

Roerende zaken:
Een lijst met de roerende zaken is opgenomen in de dataroom. De roerende zaken zijn inbegrepen bij de prijs.

Vereniging van Eigenaars:
Er is een Vereniging van Eigenaars “Appartementen Weumelinghe” te Wemeldinge.
Voor nadere algemene informatie over de splitsing en vereniging wordt verwezen naar de splitsingsakte en het modelreglement, die zijn opgenomen in de dataroom. De maandelijkse bijdrage bedraagt thans € 55,05. Het aandeel in het reservefonds voor dit appartement bedraagt ca. € 503,-.

Bestemming:
Het geheel valt onder de het bestemmingsplan ‘Kom Wemeldinge’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 1 november 2010 met de bestemming ‘Gemengd -3’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:
a. Wonen in een woning
b. Recreatiewoning

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Kapelle
Sectie : W
Nummer : 189
Appartementsindex : 74, uitmakende: 47/314 aandeel in de ondersplitsing (8 studio’s uitmakende 314/3.448 aandeel van het geheel).

Zekerheidsstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).
De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 215.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2011
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  47 m²
 • Inhoud
  140 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  1
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan vaarwater
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.