Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Strobbelhoekstraat 21

OVEZANDE
85 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen in de rust van Ovezande, met alle gemakken van een volledig geïsoleerde woning? Aan de Strobbelhoekstraat 21 in Ovezande mag Sinke Komejan u nu deze twee-onder-een-kapwoning aanbieden!

De tweekapper uit 1994 heeft op de begane grond naast de woonkamer en halfopen keuken ook een bijkeuken en de aangrenzende garage. Op de eerste verdieping volgen een drietal slaapkamers en de badkamer. Hier kan op de tweede verdieping eventueel vrij eenvoudig een vierde slaapkamer aan toegevoegd worden.

De woning biedt dus voldoende ruimte en met de garage een aantal extra mogelijkheden. Door het perceel van 200 m2 ligt er achter een heerlijke tuin, met overkapping en houten berging. Doordat de woning op een hoek van de Strobbelhoekstraat staat, is er vanuit de tuin toegang tot de straat aan de zijkant. Kortom is het een mooie plek om te vertoeven in een heerlijke woning.

De entree ligt na de oprit aan de voorkant van de woning. Deze komt uit in de hal, waarop het toilet, de meterkast en de woonkamer zijn aangesloten. De woonkamer ligt aan de rechterkant over de hele lengte van de woning.

Middenin volgt de afgesloten trap en trapkast. Hierna volgt de halfopen keuken aan de achterkant. Voren een zithoek en achterin de woonkamer de eethoek is daarom het handigst.

De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Een vriezer kan eventueel handig gezet worden in de aansluitende bijkeuken. Deze heeft daarnaast ook plek voor de witgoedapparatuur en een deur naar zowel de garage als de achtertuin.

De garage geeft heerlijk veel extra bergruimte, maar kan mogelijk in de toekomst ook voor andere doeleinden gebruikt worden. De buitenste wand is na geïsoleerd met dit in het achterhoofd. Vanuit de garage is ook de achtertuin te bereiken.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de vier kamers. Voorin liggen een tweetal slaapkamers, waarvan de rechtse als ouderslaapkamer gebruikt kan worden. Achterin volgen slaapkamer drie en de badkamer. De nette badkamer is in 2007 vernieuwd en bestaat uit een douche, tweede toilet en het wasmeubel.

Met de vaste trap vanaf de eerste verdieping is de tweede te bereiken. Dit is momenteel een zeer nette open zolder, die met een simpele wand tot vierde slaapkamer gemaakt kan worden. Op de zolder is een grote bergkast ingebouwd. Ook hangt de Cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen hier. Want op het dak liggen een twaalftal zonnepanelen, wat naast de volledige isolatie de kosten nog meer zal drukken!

De tuin achter de woning is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Direct achter de woonkamer ligt het eerste terras, waar in de avond heerlijk de zon staat. Hierna volgt achterin, voor de berging en de overkapping het tweede terras. De overkapping geeft door de dag een goede plek om in de schaduw te zitten. De tuin maakt het geheel af tot een woning en plek van alle gemakken voorzien!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  85 m²
 • Perceelsoppervlakte
  200 m²
 • Inhoud
  362 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.