Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Strandweg 34

BURGH-HAAMSTEDE
150 m²
kamers
€ 1.750.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Direct aan het mooiste duingebied van Zeeland mogen wij u deze riante woning op een ruim bemeten perceel van 4.380 m2 eigen grond aanbieden.

Rust aan de voorzijde doordat er hier geen ‘’strandparkeerders” zijn en het een zeer fraai perceel met absolute privacy betreft. Als u een plek zoekt waar u niet op de kijk zit, is Strandweg 34 een uitgelezen optie.

Direct naast de toegangspoort in de voortuin en op de oprit is een ruime parkeergelegenheid aanwezig, voor minimaal vier auto’s.

De achtertuin meet een diepte van ruim 80 meter en een breedte van ca. 31 meter. Het is een oase van rust en privacy. Ideaal om de dag te beginnen met een lekker bakje koffie op het terras en zicht op de diepe tuin. Het terras heeft een buitenhaard, die garant staat voor lange, behaaglijke avonden, ook in het voor- en najaar.

De Strandweg, gelegen langs de zoom van het duingebied, heeft drie strandopgangen. Twee hiervan liggen op respectievelijk minder dan 400 meter -het rustigste Middenpad- en minder dan 750 meter vanaf de woning. Ook door deze ligging is de Strandweg 34 een perfecte, zeldzame locatie.

U loopt hier zo het uitgestrekte duingebied in, een absoluut uniek stukje Nederland. Ongerepte natuur, lange wandelpaden en hoge duinen die aan de langgerekte, brede en rustige Noordzeestranden grenzen.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 150 m2 en beschikt over een gelijkvloers woonprogramma. Drie riante slaapkamers en een badkamer bevinden zich op de begane grond. De tuingerichte woonkamer met haard is mede door het hoge plafond een fijne ruimte. De grote raampartijen bieden een fraai zicht op de tuin.

De open keuken, grenzend aan de woonkamer, is aan de zij- en achterzijde gesitueerd en biedt via een deur binnendoor toegang tot de garage. De garage heeft een interne afmeting van ca. 3,6 x 7 meter.

Op de verdieping bevindt zich momenteel een erg ruime slaapkamer. Indien wenselijk zijn hier meerdere slaapvertrekken te creëren. Ook is er op de verdieping veel bergruimte aanwezig.

De oppervlakte van de bovenverdieping bedraagt ca. 42 m2. Deze ruimte is voorzien van dakisolatie, maar niet verwarmd en is niet bereikbaar middels een vaste trap. Wanneer de bovenverdieping wel verwarmd is, en ook te bereiken is door middel van een vaste trap, mag deze oppervlakte, volgens de NEN 2580, bij het woonoppervlak meegerekend worden.

Als locatie en privacy er toe doen, dan is dit een zeer interessant object. U bent van harte welkom voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Algemeen:
– Absolute toplocatie nabij de drie strandopgangen met ongerepte natuur;
– De meest rustige strandopgang op zeer korte afstand; Middenpad op 400 meter;
– De strandopgang het Vuurtorenpad op 750 meter;
– Permanent en recreatief te bewonen. Commerciële verhuur is niet toegestaan;
– Voorzien van 4 slaapkamers waarvan één op de verdieping;
– Gelijkvloers woonprogramma aanwezig;
– Voorzien van 18 stuks zonnepanelen;
– Voorzien van dakisolatie en dubbelglas;
– Perceel oppervlakte 4.380 m2;
– Totale oppervlakte bedraagt ca. 175 m2 waarvan beneden ca. 108 m2, bovenverdieping ca. 42 m2 en garage 25m2;
– Terras gebonden aan de woning ca. 17 m2;
– Externe bergruimte (blokhut) ca. 5 m2;
– Inhoud ca. 715 m3 inclusief garage;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal rechts de toegang tot de badkamer met douche en wastafel, verder in de hal de trapopgang (vlizotrap) naar de verdieping, aan het einde van de hal naar rechts de meterkast, het toilet en de toegang tot drie slaapkamers. Links van de hal de toegang tot de woonkamer en keuken met inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, oven en losse vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de garage waar de heteluchtverwarming te vinden is.

Verdieping:
Middels een vlizotrap is de bovenverdieping te bereiken. Op de bovenverdieping staan links twee boilers opgesteld, links de toegang tot de slaapkamer. Voorts vanaf de ruime overloop is er nog toegang tot een aparte bergruimte over de gehele breedte van de woning.

Bestemmingsplan:
Het geheel heeft de bestemming “Landhuis”. De bestemming “Landhuis” is de meest ruime bestemming die gehanteerd wordt in de gemeente Schouwen-Duiveland. Zo is er sprake van een zeer ruim bouwblok. De mogelijkheid tot het bijbouwen of het realiseren van een nieuwbouwwoning is heel ruim. Zowel qua begrenzing als qua vormgeving. Het bouwvlak kent een diepte van ca. 56 en een breedte van ca. 21 meter.

Nieuw-Haamstede:
Niet voor niets wordt dit gebied ook wel ‘de Kroon van Zeeland’ genoemd. Het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste en schoonste stranden van Zeeland. Achter de stranden bevindt zich een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied om Nieuw-Haamstede is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Met andere woorden, u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.

Nieuw-Haamstede is een schitterend gebied om te recreëren of om permanent te wonen. Steden als Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden. Steeds meer kopers kiezen ervoor om te wonen in deze mooie omgeving en te blijven werken in de Randstad. Goes en Middelburg zijn in circa een half uur te bereiken. Monumentenstad Zierikzee is in ongeveer twintig minuten te bereiken en heeft een regiofunctie op het eiland. Overigens beschikt het dorp Burgh-Haamstede ook over een goed voorzieningenniveau.

De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie. Sinke Komejan meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 1.750.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1968
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  150 m²
 • Perceelsoppervlakte
  4380 m²
 • Inhoud
  715 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.