Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Strandweg 33

BURGH-HAAMSTEDE
155 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan misschien wel de mooiste weg van Zeeland, mogen wij u deze instapklare woning van het bouwjaar 2012 aanbieden! Maar liefst drie strandopgangen zijn op zeer korte afstand gelegen. Strandopgang Middenpad op slechts 430 meter, Strandopgang Vuurtorenpad op 550 meter en strandopgang Verklikkerpad op 950 meter! Wordt dit uw droomwoning op ‘De Kop van Schouwen’?

Deze jonge woning is gelegen op een ruim bemeten perceel van maar liefst 4.141 m2 eigen grond en voor zowel een permanente als tweede bewoning te gebruiken. Mede door de zeer goede ligging tussen twee van de meest rustige strandopgangen en de diepte van het kavel is er absoluut privacy gewaarborgd. Als locatie één van de belangrijkste aankoopcriteria is dan is Strandweg 33 zeker een overweging waard. 

Als echte Schouwse makelaar zijn we mogelijk wat chauvinistisch ingesteld, maar zelden komen dit soort bijzondere mooie locaties te koop. Tegenover het perceel treft u brede duinstroken met de meest bijzondere flora en fauna en aansluitend de langgerekte Noordzeestranden.

De gelijkvloerse woning beschikt over een praktisch woonprogramma met twee slaapvleugels en een tuingerichte woonkamer met een fraai dieptezicht op de achtertuin. Deze instapklare woning is voorzien van zeer goede isolatie, een Domoticasysteem en vloerverwarming.
Opvallend zijn de lichte vertrekken waar met name de woonkamer erg veel natuurlijke lichtinval heeft, ook is deze ruimte voorzien van een haard. 

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen; 
– Oplevering in onderling overleg, op korte termijn mogelijk;
– De gehele vloer is voorzien van vloerverwarming;
– Goede geïsoleerde woning met een energielabel A;
– Hoog afwerkingsniveau, domoticasysteem aanwezig;
– Woonoppervlakte: 158 m2;
– Aantal slaapkamers: 4;
– Aantal badkamers: 2;
– Perceel oppervlakte: 4.141 m2 eigen grond;
– Separate berging: 8 m2;
– Absolute toplocatie;
– Permanent en recreatief te bewonen. Recreatieve verhuur is niet toegestaan.

Indeling;
Entree, meterkast, toilet vervolgens direct de eetkamer met aangrenzend de openkeuken en zithoek. Zowel rechts als links van de entree zijn twee slaapkamers en twee badkamers gelegen. Achter de keuken ligt de ruime bijkeuken.

Nieuw-Haamstede:
Niet voor niets wel eens de Kroon van Zeeland genoemd. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om zijn rust en natuurschoon. Steden als Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden. Een schitterend gebied om te recreëren of om permanent te wonen. Niet voor niets kiezen bewoners er regelmatig voor om te wonen in deze mooie omgeving en te blijven werken in de Randstad. Het rijden wordt voor lief genomen. Goes en Middelburg zijn in circa een half uur te bereiken. Monumentenstad Zierikzee is in ongeveer twintig minuten te bereiken en heeft een regiofunctie op het eiland. Overigens beschikt het dorp Burgh-Haamstede ook over een goed voorzieningenniveau.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2012
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  155 m²
 • Perceelsoppervlakte
  4141 m²
 • Inhoud
  650 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan bosrand
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Oosterscheldelaan 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
179 m²
6 kamers
Beschikbaar
Westerenban 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 575.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.