Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Spuiweg 2

BROUWERSHAVEN
165 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze vrijstaande woning op een toplocatie in Brouwershaven aanbieden. De woning ligt aan de rustige Spuiweg en het perceel meet een oppervlakte van maar liefst 2895 m2 eigen grond. Er zijn diverse bijgebouwen op het riante perceel aanwezig waaronder een geïsoleerde schuur/garage van ca. 7,80 x 5 meter, een container van ca. 5,50 x 2,50 meter en een houten berging (ca. 3 x 3 meter). Vanaf het perceel is er een uniek uitzicht op de stijlvolle haven van Brouwershaven. Door de lange oprit en carport is er meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Kortom, de ideale plek voor mensen die van landelijk wonen houden.

Woning:
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1974, maar is in de loop der jaren uitgebreid met onder andere twee slaapkamers en een serre annex tuinkamer op de begane grond. De eerste verbouwing dateert uit 1980 waarbij de twee slaapkamers en het halletje op de begane grond zijn aangebouwd. Doordat de badkamer tevens op de begane grond gesitueerd is, is er sprake van een gelijkvloers woonprogramma. In 2000 is de serre annex tuinkamer aangebouwd van ca. 6 x 3,50 m. De totale woonoppervlakte na de verbouwingen bedraagt ca. 165 m2 en de inhoud ca. 530 m3. Verder zijn er 14 zonnepanelen aanwezig met een opbrengst van ca. 3300 kW. Hierdoor zijn de energiekosten met ca. €100,- (waarschijnlijk lager door teruggave bedrag zonnepanelen) per maand laag. In algemene zin is de woning enigszins gedateerd te noemen.

Tuin en bijgebouwen:
Het perceel is zoals eerder aangegeven 2895 m2 en de hoofdtuin met riant terras ligt op het zuidwesten. De afmetingen van de achtertuin zijn ca. 51 x 24 meter. Zoals eerder aangegeven zijn er diverse bijgebouwen aanwezig waaronder grote garage, container en berging. Verder is er nog een moestuin, grote kippenren, nette overkapping, carport en kas aanwezig. Zowel de container als de overkapping zijn voorzien van een bitumen dakbedekking. De stenen schuur/garage is ca. 7,80 x 5 meter, geïsoleerd en voorzien van elektra, water en een vliering.

Bestemmingsplan:
De huidige (enkel)bestemming die van toepassing is op dit object is ‘bedrijf’. Deze bestemming kan met gemeentelijke toestemming omgezet worden in ‘wonen’. Mocht u een bedrijf willen vestigen op deze locatie is dit uiteraard mogelijk gezien de huidige bestemming. In het bestemmingsplan staat omschreven welke categorieën bedrijven zich hier mogen vestigen. Specifieke informatie hierover kunt u bij serieuze belangstelling opvragen.

Als u veel ruimte zoekt en van landelijk wonen houdt, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: U komt binnen in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast en rechtdoor de deur naar de woonkamer. De woonkamer is riant en voorzien van een fraaie openhaard. Aansluitend is er een tuinkamer van ca. 6 x 3,50 meter. Verder is er vanuit de hal toegang tot de keuken welke zicht op de tuin heeft. Vanuit de keuken is het halletje bereikbaar welke toegang biedt tot de twee aangebouwde slaapkamers op de begane grond. Verder is vanuit de hal een berging met Cv-opstelling en witgoedaansluitingen bereikbaar evenals de badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

Indeling etage: U komt boven op de overloop met vide van waaruit u toegang heeft tot nog eens drie volwaardige slaapkamers met handige inbouwkasten. Eén van deze slaapkamers is opgesplitst in twee kleinere kamers (3 en 4 op de plattegrond), maar kan eenvoudig tot één grote kamer teruggebracht worden.

Algemeen:
– Bouwjaar woning is 1974
– Perceel 2895(!) m2 eigen grond
– Woonoppervlakte ca. 165 m2
– Inhoud ca. 530 m3
– Veel bijgebouwen waaronder geïsoleerde garage/schuur 7,80 x 5 meter
– Gelijkvloers woonprogramma
– Landelijk wonen
– Veel parkeergelegenheid op eigen terrein
– Oplevering in onderling overleg
– Bestemming ‘bedrijf’ kan worden omgezet in wonen

Brouwershaven:
Brouwershaven is direct gelegen aan het Grevelingenmeer en een bekende plaats voor watersporters. Het historisch stadje heeft circa 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom.
Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1974
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  165 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2895 m²
 • Inhoud
  530 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.