Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Spinhuisweg 91

MIDDELBURG
110 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Fijne gezinswoning op een leuke woonlocatie in Middelburg-Zuid. Heb je geen zin of tijd om te klussen? Kom dan zeker kijken. Deze woning is strak afgewerkt en instapklaar (waaronder een jonge keuken, vernieuwd en geïsoleerd dak, zonnepanelen en kunststof kozijnen) te noemen. Tegenover de woning ligt een ruim perceel openbaar groen met klein trapveldje. Dit zorgt voor een natuurlijk buffer ten aanzien van andere bebouwing.

WONEN
De woonkamer is lekker licht en vormt samen met de keuken een ruime leefruimte. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de tuin en de omgeving. In 2016 is er een nieuwe keuken geplaatst. Deze is voorzien van onder andere een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en inductie kooplaat. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. Een toilet en trapkast maken de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn verzorgd en netjes afgewerkt. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Via een vaste trap komt je in dé verrassing van het huis, de zolderkamer. Dit betreft één grote ruimte met diverse bergruimtes en veel daglicht door de aanwezigheid van dakramen. Tevens bevindt zich hier ook de cv-opstelling.

Ook de voor- en achtertuin zijn onder handen genomen en strak afgewerkt. De achtertuin is voorzien van elektra aansluitingen. Achterin de achtertuin staat een stenen berging en er is een vrije achterom. Tevens is er een mogelijkheid om, in overleg, in de nabije omgeving een garagebox bij te huren.

ALGEMEEN
-Volledige voorzien van kunststof kozijnen
-In 2019 voorzien van een volledig nieuw, goed geïsoleerd dak.
-Voorzien van 7 zonnepanelen
-In 2016 is het platte dak van de berging vernieuwd
-Meterkast vernieuwd in 2016
-Voorzien van een waterontharder
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1967
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  142 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.