Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Soetelaer 22

KORTGENE
103 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Geheel gelijkvloerse “nieuwbouw” zonder er op te hoeven wachten! Onderhoudsvrij, optimaal geïsoleerd, gas-loos, lucht-water-warmtepomp, 12 zonnepanelen, onderhoudsvriendelijke tuin, vrije achterom en aan de achterzijde uitgebouwd.

Kortom; wilt u gelijkvloers wonen en twijfelt u nog tussen een appartement of een woning dan is dit zeker wat u zoekt!

De woning maakt onderdeel uit van het plan “Kroon op Kortgene” gelegen aan de oostzijde van het dorp met het dorpshuis “De Stadsweide” op een minuutje lopen. De Stadsweide biedt naast het dorpshuis ook een plek voor de basisschool, kinderopvang, huisarts, Allévo en appartementen voor ouderen.

Het dorp Kortgene ligt op het voormalig eiland Noord Beveland, direct aan het Veerse Meer. Er is een uitstekende jachthaven, goede middenstandsvoorzieningen en een buitengewoon fraaie, relatief nog onbekende omgeving, waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Zierikzee.

De woning is als volgt ingedeeld:

Ruime hal, meterkast, trapopgang en toilet; woonkamer met een plezierige lichtinval en fraaie plavuizen vloer; Prachtige open keuken, voorzien van inbouwapparatuur: afzuigkap, vriezer, koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, laden en apothekerskast.

Aansluitend is de master-bedroom met badkamer en-suite. Deze badkamer is voorzien van inloopdouche, voorzien van Grohe regendoucheset smart control, toilet, handdoekradiator en wastafelmeubel.

Vanuit de badkamer is een heel praktische afsluitbare ruimte te bereiken waarin plaats is voor de wasmachine en droger.

Aantrekkelijk detail is verder de rechtstreekse deur naar de tuin vanuit de woonkamer en de slaapkamer.

Op de verdieping is een slaapkamer, een opbergkast met daarin de techniek: Ventilatie-unit, Warmtepomp en omvormer voor de zonnepanelen. Onderhoudscontracten zijn hierbij aanwezig. Tevens heeft u toegang tot een heerlijk balkon.

Achter het huis ligt een fijne tuin. Heel onderhoudsvriendelijk, met een fijne veranda, een mooie berging en een vrije achterom.

Algemeen: aan de voorzijde is een screen aangebracht werkend op zon-energie, de slaapkamer en de keuken zijn voorzien van een elektrische rolluik.

Resumerend: een heerlijk levensloop bestendig huis op een fijn plekje in een aantrekkelijk dorp.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2019
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  103 m²
 • Perceelsoppervlakte
  185 m²
 • Inhoud
  386 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Doorstroomboiler
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.