Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Soelekerkestraat 16

KAMPERLAND
138 m²
kamers
€ 359.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze vrijstaande woning met aangebouwde garage is gelegen op een riant perceel van 585 m² en in een rustige woonwijk met bijna alleen bestemmingsverkeer. De ligging in het dorp is perfect met de vele faciliteiten van het dorp en omgeving binnen handbereik. Denk hierbij onder meer aan de diverse watersportmogelijkheden op het Veerse Meer, de jachthaven van Kamperland, het Noordzeestrand maar ook alle faciliteiten van Kamperland zelf zoals diverse winkels, leuke cafés en restaurants. Een groot voordeel van de woning is dat deze beschikt over een compleet woonprogramma op de begane grond……kortom…..levensloopbestendig!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de verdieping. De ruime woonkamer is licht, heeft een open haard en geeft middels een glazen schuifpui toegang tot de open keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, keramische kookplaat, oven en afzuigkap. De verwarming in de keuken geschiedt door middel van een elektrische vloerverwarming. Op de begane grond bevinden zich verder nog twee slaapkamers van respectievelijk 8 en 14 m² en één van de slaapkamers heeft een wastafel. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich de badkamer en deze is voorzien van een wastafel en douche.

Eerste verdieping:
Middels de spiltrap kom je op een grote open zolder met de opstelling van de cv-ketel en vanuit hier heb je toegang tot de riante derde slaapkamer. De zolderverdieping is erg ruim en eenvoudig naar eigen idee anders in te delen zodat er nog meer slaapkamers gecreëerd kunnen worden.

Tuin:
De fraaie tuin is speels aangelegd, heeft een vrije achterom en is ruim van opzet. Direct aan het huis is een grote, glazen overkapping geplaatst en hier is het al vroeg in voorjaar genieten. Verder staat er in de tuin nog een flinke houten berging en een glazen kas.

Garage:
De aangebouwde garage is riant te noemen, voorzien van elektra en water en hier bevindt zich de wasmachineaansluiting. Mocht je nog bergruimte te kort komen dan is er ook nog een vliering in de garage aangebracht.

Algemeen:
– Vrijstaande woning,
– Aangebouwde garage,
– Gedeeltelijk voorzien van rolluiken,
– Houten berging,
– Kas,
– Aan de achterzijde overdekt terras,
– Keuken uit ca. 2012,
– Twee slaapkamers en badkamer op de begane grond,
– Ruim perceel van 585 m².

Het betreft hier een fijne vrijstaande woning welke moeilijk met woorden te omschrijven is. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs alsmede een ouderdomsclausule.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 359.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  138 m²
 • Perceelsoppervlakte
  585 m²
 • Inhoud
  612 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kamperland?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.