Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Sivertstraat 14

MELISKERKE
115 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime hoekwoning met garage, veel (slaap)kamers, een ruim perceel en gelegen op een rustige woonlocatie. Het geheel bestaat uit een ruime woonkamer, halfopen keuken, bijkeuken, vier (slaap)kamers op de eerste verdieping en nog eens twee op de tweede verdieping. Daarnaast een ruime garage en leuke tuin met een veranda. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

De doorzonwoonkamer is met zijn 28m² ruim bemeten en mede door veel raampartijen ook lekker licht. Door middel van schuifdeuren is er vanuit de woonkamer toegang tot de keuken. Deze schuifdeuren zorgen voor een speelse samenvoeging van keuken en woonkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, combi magnetron en gaskookplaat. Tevens is er een handige bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang tot de achtertuin. In de hal bevindt zich het toilet en een trapkast.

Op de eerste verdieping zijn er vier (slaap)kamers en een badkamer. Drie van de vier kamers zijn goed bruikbaar als slaapkamer, de vierde kamer is wat aan de klein kant maar kan prima dienst doen als thuiswerkruimte. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is voorzien van een ruime overloop met cv-opstelling een twee slaapkamers. Diverse dakramen zorgen voor voldoende daglicht.

Wat meteen opvalt is de, relatief, hoge mate van privacy in de achtertuin. De eerstvolgende bebouwing aan de achterzijde bevindt zich op tientallen meters afstand en tevens zorgt het nodige groen, in de eigen tuin en omgeving, voor een extra vrijheidsgevoel. De tuin is verzorgd, voorzien van bestrating, borders en een ruime veranda. Vanuit de veranda is er een ontsluiting naar de voorzijde. Aan de voorzijde is er een ruime oprit en leuke voortuin.

Pluspunt van deze woning is de ruime garage. Deze is voorzien van elektra en meet circa 29m². Ideaal te gebruiken om een auto te parkeren maar ook als hobbyruimte.
Kortom een ideale (gezins)woning.

In het kort
-Vloerverwarming in keuken en hal
-De schutting als afscheiding tussen Sivertstraat 12 en 14 is in 2021 nog vernieuwd
-Diverse rolluiken en een screen aan de voorzijde van de woonkamer
-Oplevering in onderling overleg.

Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  261 m²
 • Inhoud
  442 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.