Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Sint Anthoniesdam 14

ZIERIKZEE
40 m²
kamers
€ 179.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de Sint Anthoniesdam in Zierikzee mogen wij u namens onze opdrachtgever deze knusse en charmante stadswoning te koop aanbieden. Het centrum van Zierikzee, bekend om haar winkels en terrasjes, ligt op loopafstand van de woning. Kortom, een toplocatie in hartje Zierikzee.

De woning is bereikbaar via een poort aan de Sint Anthoniesdam en betreft een achterhuis mét een stadstuin van ca. 35 m². De woning is recentelijk verbouwd, zo is er onlangs een nieuwe moderne keuken en badkamer met toilet geplaatst. De woning is op de verdieping voorzien van twee slaapkamers. Qua isolatie kunnen we aangeven dat de woning voorzien is van dak- en muurisolatie.

Als u op zoek bent naar een woning met sfeer én potentie in de historische binnenstad van Zierikzee, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Toplocatie in het centrum van Zierikzee;
– Gemeentelijk monument;
– Voorzien van een nieuwe keuken en badkamer;
– 2 slaapkamers op de verdieping;
– Voorzien van authentieke balken in de woning;
– Woonoppervlakte ca. 40 m², inhoud ca. 135 m³;
– Voorzien van dak- en muurisolatie;
– CV opstelling van 2013;
– Stadstuin ca. 5,5 m bij 6,5 m;
– Parkeren met één vergunning per huishouden;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling:
Begane grond: u komt binnen in de hal met links de meterkast en rechts de toegang tot een berging waar de CV opstelling hangt. Vanuit de hal rechtdoor de toegang tot de badkamer welke voorzien is van een wastafel, toilet en inloopdouche. Naast de inloopdouche is er plaats voor de wasmachine. Vanuit de hal is er rechts toegang tot de woonkamer/keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast en oven.

Verdieping: Via de trap in de woonkamer/keuken komt u aan op de verdieping. Via de overloop zijn twee slaapkamers te bereiken.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 179.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  40 m²
 • Perceelsoppervlakte
  92 m²
 • Inhoud
  135 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Verwaarloosd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.