Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schuttestraat 7

KOUDEKERKE
95 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar een halfvrijstaande woning met een ruime garage op een perceel van ca. 420m²? Dan is dit uw kans, kom kijken en laat u verrassen. Schuttestraat 7 is gelegen aan een straat welke u leidt naar het Dorpsplein van Koudekerke. Deze woning is voorzien van onder andere een door-zon woonkamer, dichte keukenruimte, ruime bijkeuken en een garage van maar liefst 50m2 vloeroppervlakte. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers en een praktisch ingedeelde badkamer. De tweede verdieping biedt ruimte aan een slaap- of werkkamer, overloop en de cv-opstelling. Het geheel betreft vier percelen waarvan het perceel achter de ruime garage nog gesplitst moet worden. Na splitsing ontstaat er een geheel aan eigen grond van ca. 420m².

WONEN/ SLAPEN
De woonkamer van ca.28m² is lekker licht en heeft zich op de Schuttestraat en de achtertuin met ruime garage. Via de eetgelegenheid komt u terecht in de dichte keukenruimte die nog naar eigen wens is te moderniseren en tevens toegang biedt tot de achtertuin met vrije achterom. Vervolgens komt u terecht in de bijkeuken waar zich de nodige opbergruimte bevindt. Vanuit de hal met meterkast, trapkast en toilet leidt een vaste trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers en een praktisch ingedeelde badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. De badkamer welke gelegen is aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot een plateau welke nog kan worden ingericht als dakterras. Verder bevinden zich aan de voorzijde van de woning nog de nodige opbergruimte en een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze verdieping heeft een overloop en een toegang tot een slaap- of werkkamer waar een dakraam voor de nodige daglichttoetreding zorgt. Tevens bevindt zich in deze ruimte de cv-opstelling en aan de voor- en achterzijde nog de mogelijkheid tot het opbergen van spullen.

TUIN
De praktisch aangelegde zij- en achtertuin biedt voldoende ruimte om uw eigen creatieve indeling ervan te maken of uw auto’s er te parkeren. De vrijstaande betonnen garage biedt ruimte aan maar liefst drie auto’s en meet ca. 50m2 aan vloeroppervlakte. De extra nog te splitsen achtertuin bevindt zich achter de garage en is groen aangelegd met veel planten, enkele bomen en een slingerend voetpad. Door de ligging en indeling van de percelen is er altijd wel een plaatsje te vinden in de zon of schaduw. Kortom een prettig gelegen achtertuin met veel mogelijkheden en een ruime mate aan privacy.

GOED OM TE WETEN
-Echt een woning voor iemand met twee rechterhanden
-Vrijstaande garage van maar liefst ca. 50m2 en een ruime oprit
-Centraal verwarming en warm water d.m.v. Radson VR ketel
-Het geheel bestaat uit vier percelen met een totaal van ca. 420m² eigen grond
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.360 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1950
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Perceelsoppervlakte
  428 m²
 • Inhoud
  372 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Anthonissenstraat 8
KOUDEKERKE
€ 525.000,- k.k.
175 m²
6 kamers
Beschikbaar
Brouwerijstraat 5
KOUDEKERKE
€ 569.000,- k.k.
196 m²
7 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.