Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schuttershof 6

ARNEMUIDEN
94 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een goed, maar niet te duur begin? Aan de Schuttershof 6 in Arnemuiden mag Sinke Komejan u dit nu aanbieden. De woning heeft verrassend meer ruimte dan het sfeervolle geveltje doet vermoeden.

Het heeft weer een opfrisbeurt nodig, maar daar blijft het dan ook bij. Op de hal na zijn alle vertrekken verbouwd en er is 2017 een grote aanbouw over de gehele achterzijde gerealiseerd. De keuken en het toilet zijn ook in die periode direct aangepakt. Dit maakt de begane grond een stuk ruimer en het geeft meer mogelijkheden.

Op de eerste verdieping is momenteel een enkele grote slaapkamer en de badkamer gelegen. Eventueel is er wel voldoende ruimte om een tweede slaapkamer te realiseren door de verdieping op te delen.

De entree komt uit in de lange hal die tot aan het einde van de woning loop, met daar achterin het in 2017 vernieuwde toilet. Halverwege is de trap naar de eerste verdieping gelegen, gevolgd door hierna de toegang tot de woonkamer.

De verrassend ruime en lichte woonkamer ligt rond de trap in een U-vorm. Zowel in het voorste gedeelte als achterin is er een fraaie schouw gelegen. Dit gecombineerd met de glas-in-loodramen maakt het tot een knusse en sfeervolle ruimte.

Voorin is er ruimte voor een zithoek gevolgd door een eethoek net voor de aanbouw. Deze laatste in 2017 over de gehele breedte gezet en bied een ruime woonkeuken. Ook hier is plek voor een eettafel.

Door de openslaande deuren en de lichtkoepel in het platte dak is ook dit een heerlijk lichte ruimte. De nette en moderne keuken is verder van alle gemakken voorzien, waaronder de vaatwasser, koel-vriescombinatie, oven, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De trap vanuit de hal komt uit op de overloop. Hier hangt de cv-ketel en is er toegang tot de slaapkamer. De woning heeft momenteel een enkele slaapkamer.

Grenzend aan de slaapkamer ligt de badkamer, die is voorzien van douche, toilet en wastafel. De gehele verdieping heeft met een drietal dakvensters en de dakkapel ook weer veel lichtinval.

De woning staat op een perceel van 110 m2 eigen grond. De tuin achter de woning moet nog aangelegd worden. Achterin de tuin is de achterom naar de Dokstraat.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1914
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  94 m²
 • Perceelsoppervlakte
  110 m²
 • Inhoud
  314 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.