Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schimmelpenninckstraat 60

KLOETINGE
135 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een goede basis om iets geweldigs te creëren! Aan de Schimmelpenninckstraat 60 te Kloetinge staat deze vrijstaande woning uit 1902 die de benodigde componenten al heeft. Te beginnen bij een prachtige voorgevel, met onder andere de karakteristieke entree en koekoek, maakt dat het aangenaam thuiskomen is.

Achter de gevel gaat een woning schuil met veel details, ruimte en mogelijkheden. Dit laatste onder andere door de aanbouw aan de achterzijde. Wonen en slapen op de begane grond of een kantoor aan huis behoren tot de mogelijkheden.

De woning heeft op een aantal punten een update nodig om het naar huidige standaarden te brengen. Hier tegenover staan de vele details aanwezig om er een sfeervol geheel van te kunnen maken. Daarnaast biedt het geheel genoeg ruimte voor een gezin en heeft het alle voorzieningen op de begane grond voor andere doelgroepen. Kortom een sfeervolle vrijstaande woning met veel mogelijkheden!

De entree aan de voorzijde komt uit in de lange hal. Deze loopt door tot aan de achterdeur en geeft toegang tot alle ruimtes. De en suite woonkamer ligt aan de linkerzijde van de woning, met de zithoek aan de voorzijde en de eethoek aan de achterzijde.

Aan de rechterkant van de gang ligt als eerste de kantoorruimte, gevolgd door de trapopgang en het toilet. Achterin ligt de keuken, die tot in de aanbouw strekt. Achter de keuken ligt als eerste de bijkeuken, met eveneens toegang tot de tuin, en hierna de aangebouwde ruimte. In de bijkeuken hangt de Cv-ketel en is er plek voor de witgoedapparatuur.

De aanbouw heeft altijd dienstgedaan als extra slaapvertrek. Daarom is achterin ook een tweede badkamer, met douche en wastafel, gerealiseerd. De eerste verdieping geeft voldoende ruimte voor drie ruime slaapkamers, dus de extra ruimte kan bijvoorbeeld ook voor een kantoor of praktijk aan huis gebruikt worden.

De eerste verdieping heeft door de dakkapel over de gehele achterzijde veel extra ruimte gekregen. Daardoor liggen er aan de lange en brede overloop een drietal slaapkamers aan de achterkant van de kap. De grootste van de drie ligt geheel aan de linkerzijde. Direct voor de trap is een tweede badkamer, met douche en wastafel gelegen. Deze is recent nog geheel vernieuwd.

De woning staat op een mooi perceel van 248 m2 eigen grond op de hoek van de straat. Zowel via de linkerzijde als via de Kon. Wilhelminastraat is de achtertuin te bereiken. Direct achter de woning is er een gedeelte van het terras overdekt. Achter de aanbouw staat de stenen berging, waar plek is voor de fietsen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1902
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceelsoppervlakte
  248 m²
 • Inhoud
  502 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.