Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schelpweg 7

ELLEMEET
110 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

*** Gezien de grote belangstelling voor deze woning, is het helaas niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Mocht u willen worden toegevoegd aan de reservelijst, dan kunt u een e-mail sturen naar ons kantoor. ***

Wij zijn verheugd u namens onze opdrachtgever deze prachtige stek aan de Schelpweg in Ellemeet te mogen aanbieden. Het gaat hier om een jaren ’30 woning met vrijstaande, dubbele garage op een perceel van maar liefst 2625 m2 eigen grond. Het riante en rustig gelegen perceel in combinatie met het vrije uitzicht aan de achterzijde maken dit tot een interessant object. De kers op de taart is het feit dat deze woning op loopafstand van het strand gelegen is. Kortom, in onze ogen één van de mooiere woonlocaties op Schouwen-Duiveland.

Het totale grondoppervlak is 2625 m2 eigen grond en bestaat uit twee percelen. Aan de achterzijde grenst het perceel aan agrarische grond waardoor u hier van de rust en een vrij uitzicht geniet. De achtertuin is circa 42 meter diep (vanaf de achtergevel gemeten) en aan de achterzijde 50 meter breed. Naast de dubbele garage is er ook nog een extra ruimte via buiten toegankelijk welke momenteel in gebruik is als was- en saunaruimte.

Deze sfeervolle woning dateert uit de jaren 30 en heeft door de jaren heen de aandacht gekregen die het verdient; zo zijn o.a. in 2015 alle wanden zowel binnen als buiten geschilderd, is de meterkast vernieuwd én is de woning voorzien van een nieuwe vloer en keuken. Deze aanpassingen in combinatie met het mooie balkenplafond en de sfeervolle houtkachel in de woonkamer maken het tot een mooi geheel wat zonder noemenswaardige aanpassingen direct te betrekken is.

De dubbele, vrijstaande garage dateert uit 1998 kan voor veel doeleinden worden gebruikt en is onder meer uitermate geschikt voor het exploiteren van een Bed & Breakfast. In deze ruimte is reeds een toilet, een wasbak en een fraaie slaapvide aanwezig. De garage is gebouwd in 1998 en de bouwkwaliteit en onderhoudsstaat zijn goed te noemen.

Als u op zoek bent naar een zeer rustige stek op één van de beste woonlocaties van Schouwen-Duiveland dan is dit object zeker een bezichtiging waard. Neem contact op met ons kantoor en één van onze makelaars leidt u graag rond!
De bezichtigingsdagen vinden plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 november.

Algemeen
– Uitstekende woonlocatie op loopafstand van het strand
– Perceel van maar liefst 2625 m2 eigen grond
– Zeer diepe tuin van maar liefst 42 meter
– Instapklare woning
– Vrij uitzicht aan de achterzijde over landerijen
– Dubbele garage van 6,3 x 5,8 meter met vliering
– Nette woning met een woonoppervlakte van circa 110 m2
– De woning wordt aangeboden inclusief vrijwel de gehele inboedel (conform de door verkoper ingevulde NVM lijst van zaken)
– Twee slaapkamers
– Zowel de woning als de bijgebouwen verkeren in een goede staat van onderhoud
– Oplevering in onderling overleg, begin januari 2022 gewenst

Indeling begane grond: entree met meterkast en rechtdoor een hal. Deze hal biedt toegang tot het toilet en de keuken en links de deur waar u via buiten naar de eerder beschreven natte ruimte kunt. De keuken is in 2015 vernieuwd en voorzien van o.a. een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Via de keuken kunt u door de openslaande deuren naar het terras en via de deur rechts het kantoor bereiken. Het kantoor is circa 8 m2 en biedt weer toegang tot de woonkamer welke aan de voorzijde van het huis gesitueerd is. Deze woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel en maar liefst vier ramen zodat er veel licht de ruimte binnenkomt. Vanuit de woonkamer is de tweede hal toegankelijk waar u achtereenvolgens de deur naar de kelderkast en de deur naar de trapopgang tegenkomt.

Indeling etage: op de etage zijn twee slaapkamers en de badkamer gevestigd. De badkamer is zeer riant te noemen en voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en douche. De grote slaapkamer biedt nog toegang tot een handige inloopkast. Indien gewenst is er relatief eenvoudig een derde slaapkamer te creëren door een gedeeltelijke herindeling van deze verdieping.

Ellemeet
Ellemeet is een klein dorp in de buurt van Renesse, wat de laatste jaren een metamorfose heeft gekregen tot de badplaats van Schouwen-Duiveland. U kunt eens Googlen op ‘Masterplan Renesse’ (vanwege regelgeving mogen wij geen link in onze tekst plaatsen). Op loopafstand van de woning zijn de langgerekte Noordzeestranden te bereiken evenals het grootste zoutwatermeer van Europa; het Grevelingenmeer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ellemeet één van de meest geliefde woonlocaties van Schouwen-Duiveland is. Ellemeet is ook een uitstekende woonlocatie voor wonen in Zeeland en werken in de (Rand)stad; Rotterdam is op zo’n 40 autominuten te bereiken. Antwerpen ligt op circa 60 minuten en Middelburg en Goes op circa 35 minuten. In de nabije omgeving vindt u meer voorzieningen in monumentenstad Zierikzee wat op zo’n 12 minuten gelegen is.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1937
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2625 m²
 • Inhoud
  450 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.