Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schellachseweg 7

MIDDELBURG
346 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

’t Hof Klein Schellach

De wereld raast aan mij voorbij, hier kom ik tot rust. Dat gevoel krijg je wanneer je in en om deze woning bent. ’t Hof Klein Schellach omarmt je met prachtige natuur en authenticiteit. Zittend op het achterterras, in de boomgaard of bij de waterput, met de kleurrijke bloemen en ruisende bomen om je heen, hoef je even helemaal niks, alleen genieten.

Binnen genieten
Genieten kan hier volop, van zowel het binnen- als het buitenleven. Binnen zijn het de authentieke details van de tot woonruimte getransformeerde paardenstal die je inspireren. Een gelijkvloers woonprogramma, sauna en C-label zorgen voor comfort. En de enorme inhoud van de woning biedt alle ruimte voor grote gezinnen en/of leuke hobby’s.

Interessante inkomsten
De huidige bewoners hebben een vakantiehuis aan de woning gerealiseerd. Het kent een eigen ingang en tuin en wordt zeer goed verhuurd, deels aan steeds terugkerende vaste gasten. Dit zorgt het jaar rond voor interessante inkomsten.

Daarom ga je hier vooral wonen
Eerlijk is eerlijk, op ’t Hof Klein Schellach ga je vooral wonen vanwege de prachtige plek. Het uitzicht vanuit de woning en de tuin is misschien wel het mooiste uitzicht van heel Walcheren. Je kijkt uit over een uitgestrekt natuurgebied. Aan dit gebied is een rijke historie verbonden met een voormalige parochie en boerderijen die door achtereenvolgens de geuzen en een inundatie verloren zijn gegaan.

Alles wat je je kunt wensen
De historie is boeiend, maar het gaat er natuurlijk met name om hoe het er nu is. En dat is prachtig. De enorme tuin biedt alles wat je je kunt wensen. Een ruim opgezette boomgaard met fruitbomen. Een grote weide met schattige Ouessantschapen en een authentieke Zeeuwse dierenstal. Een moestuin, bloementuin en gezellig achterterras.

Het allermooiste uitzicht
En dit is pas de eerste helft van de tuin! Een poort en een oude varkensstal, nu een karaktervol tuinhuis, scheiden de tuin in tweeën. Je komt hier bij het terras achter de woonkamer en slaapkamer uit. Hier heb je het allermooiste uitzicht, ervaar je complete rust en voel je je de koning te rijk.

Hier wil je niet meer weg
Een huis als dit en een plek als deze zijn eigenlijk amper in woorden te vatten. Je moet het ervaren. Kom het bezichtigen en ga op het achterterras onder de notenboom bij het fonteintje zitten. Stel je voor hoe je met familie en vrienden borrelt in de boomgaard. Hoe je in de achtertuin bij zonsopgang je kopje koffie drinkt en ’s avonds je wijntje op het bankje voor het huis. En hoe je ’s winters lekker in je zithoek wegkruipt voor de open haard. We kunnen je bijna garanderen: dan wil je nooit meer weg.

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1955
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  346 m²
 • Perceelsoppervlakte
  4960 m²
 • Inhoud
  1500 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.