Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Scheepstimmerdijk 810

ZIERIKZEE
90 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een unieke locatie met de achtertuin grenzend aan het water mogen wij u deze stadswoning met garage in Zierikzee aanbieden. Deze woning is gelegen aan de Scheepstimmerdijk op een krappe driehonderd meter van de Noordhavenpoort van waaruit u zo het gezellige centrum van Zierikzee binnenwandelt. Het absolute pluspunt is het feit dat deze tuin aan de achterzijde grenst aan het water, zodat u hier van een prachtig uitzicht geniet. Het geheel is gelegen op een perceel van 192 m2 eigen grond met een zonnige tuin op het zuiden.

Deze woning beschikt over verrassend veel ruimte met maar liefst vier slaapkamers, een ruime zolder en een garage van ca. 7,2 x 2,6 meter welke binnendoor bereikbaar is. Verder is er nog een dakterras van ruim 20 m2 bereikbaar vanuit één van de slaapkamers. Kortom, aan ruimte geen gebrek in deze stadswoning met potentie.

De algehele onderhoudsstaat is redelijk te noemen en de woning dient naar smaak gemoderniseerd te worden om het aan de huidige eisen te laten voldoen. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m2 en de inhoud is ca. 425 m3.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Unieke ligging met achtertuin grenzend aan het water.
– Inpandige garage ca. 7,2 x 2,6 meter.
– Woonoppervlakte ca. 90 m2 , inhoud ca. 425 m3.
– Perceel van 192 m2 eigen grond.
– Achtertuin op het zuiden ca. 13,5 x 9 meter.
– Vier slaapkamers.
– Een en ander dient naar smaak gemoderniseerd te worden.
– Goede woonlocatie in hartje Zierikzee.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond:
Hal met meterkast en trapopgang. Rechtdoor de keuken van ca. 3 x 2,7 meter met mooi zicht op de achtertuin en het water. Links vervolgens de lichte woonkamer met schouw. Vanuit de keuken is tevens de naastgelegen garage bereikbaar voorzien van verwarming, elektra en water. Vanuit deze garage is een apart toilet en de achtertuin te bereiken.

Indeling etage:
Overloop met glas-in-loodraam en toegang tot de vier slaapkamers en de compacte badkamer. U zou kunnen overwegen de badkamer te verplaatsen naar één van de andere kamers en in de oude badkamerruimte een trapopgang te maken naar de zolderetage. Zo creëert u een ruimere badkamer en een extra slaapkamer op de zolderetage. De slaapkamer aan de voorzijde biedt nog toegang tot een dakterras op het westen van ruim 20 m2. Vanuit de slaapkamers aan de achterzijde heeft u een mooi uitzicht op het water.

Indeling tweede etage:
Door middel van een Vlizo-trap is de ruime bergzolder met stahoogte toegankelijk.

Zierikzee:
Zierikzee is een monumentenstad met een bruisende binnenstad. Het voorzieningenniveau is goed, alle voorzieningen zijn op loopafstand of per fiets te bereiken. Op loopafstand is de sfeervolle haven met diverse restaurantjes, winkels en gezellige drukte gelegen. Met name in de zomer zijn de terrassen gevuld en is het gezellig druk in de binnenstad van Zierikzee. Ook qua sportvoorzieningen heeft Zierikzee genoeg te bieden met onder andere een multifunctioneel sportcentrum, een atletiekbaan en diverse sportverenigingen aan de Korte Blokweg.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  192 m²
 • Inhoud
  425 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.