Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

's-Heer Hendrikskinderendijk 20

GOES
162 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dijkwoningen zijn altijd verrassend. En daar doet de woning aan de ’s-Heer Hendrikskinderendijk 20 nog eens een schepje bovenop! Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning biedt namelijk meer dan dat de voorkant doet vermoeden.

Achter de fraaie ijsselsteentjes gaat namelijk een grote woning schuil, met daarachter een prachtig royale kavel van 364 m2 eigen grond en een fantastische schuur die eventueel voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

De woning heeft een ruime woonkamer, keuken en badkamer op dijkniveau. Hierboven liggen er twee slaapkamers in de kap. Onder de woning, in de dijk, ligt echter nog een hele woonlaag! Hier is een tweede woongedeelte gelegen op tuinniveau, met een extra slaapkamer.

De entree ligt op dijkhoogte aan de voorkant van de woning en komt uit in de brede hal. De hal geeft toegang tot alle ruimtes op deze woonlaag. Aan de rechterkant ligt de diepe woonkamer, met zowel voor- als achterin de mogelijkheid voor een zithoek. Voorin is het rookkanaal gelegen.

Achterin is er een schuifpui naar de veranda. Deze dient direct als overkapping, door het verschil in niveaus. Het is ook vanuit de keuken te bereiken. Vanaf de veranda is er een trap naar de achtertuin.

De keuken ligt ook aan de achterkant en is via beide kanten, woonkamer en hal, te bereiken. De keuken heeft een geweldig zicht op de tuin vanachter het aanrecht. Een geweldige ruimte om te koken maar ook te eten, want er is ruimte voor een eettafel.

Geheel aan de linkerkant van het huis ligt de badkamer. Deze is voorzien van een douche, bad en wastafel. Hiervoor ligt het toilet en de trap naar de eerste verdieping.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een tweetal slaapkamers, aan beide kanten. Beide kamers zijn voorzien van een wastafel. Daarnaast hebben ze allebei een dakkapel, waardoor het fijn licht is.

Via de toegang van onder de trap is de trap naar de onderste woonlaag terug te vinden. Deze komt uit in een portaal, waar wat extra bergruimte is, die vervolgens toegang geeft tot de ruimtes hierachter aan de tuinkant.

De eerste ruimte is een tweede woonverblijf, waar het voornamelijk in de warme dagen in de zomer heerlijk vertoeven is. De ruimte kan voor meerdere doeleinde gebruikt worden, waaronder bijkeuken, wasruimte, hobbykamer, of een tweede woongedeelte. Vanuit de ruimte is links de cv-ruimte te bereiken. Rechts ligt er een heerlijke derde slaapkamer.

De tuin is ook vanuit dit niveau te bereiken. Direct achter, onder de veranda, ligt het eerste terras. Doordat het om een perceel van 364 m2 gaat houdt het hier lang niet bij op. Na het terras volgt een deel tuin, met hierachter de schuur! Deze is in 2002 nieuw gezet, in dezelfde geweldige stijl als de woning. Het is voorzien van dak- en muurisolatie en volledig kunststof kozijnen met dubbel glas. Daarnaast ligt er al een eigen groepenkast en is er een voorziening voor centrale verwarming. De schuur biedt dus veel meer mogelijkheden dan alleen opslag! Is het nu een kantoor aan huis of een eigen praktijkruimte.

Achter de schuur volgt nog een groot stuk van de tuin. Door de lengte biedt het dus veel mogelijkheden en daarnaast is het ook nog eens heerlijk op het zuiden gelegen. Via de voorzijde heeft de tuin een dubbele achterom.

De woning zelf is vanaf 1994 volledig gerenoveerd. Zo is de kap vernieuwd en geïsoleerd, is er spouwisolatie aangebracht en is alles voorzien van dubbel glas. Met de ligging aan de rand van het centrum van Goes zijn alle voorzieningen ook heerlijk dichtbij. Kom een keer ervaren hoeveel mogelijkheden het biedt en maak een afspraak via 0113-251000.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1940
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  162 m²
 • Perceelsoppervlakte
  364 m²
 • Inhoud
  549 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.