Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

's-Heer Elsdorpweg 25

GOES
112 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Anders dan anders! De woning aan de ’s-Heer Elsdorpweg 25 in Goes heeft een aantal geweldige aspecten die het anders maken dat de standaard gezinswoning. Zo heeft het naast een speelse indeling een ruime woonkamer en aangesloten stijlvolle keuken en zeer veel ruimte op de eerste verdieping.

De tussenwoning heeft met de Z-vorm een speelse indeling. Op de begane grond is dit te zien aan de ruime woonkamer over de voorzijde, die overgaat in een groot eetgedeelte en open keuken. Boven resulteert dit in een zestal ruimtes, waaronder vier slaapkamers!

Met de nette en moderne keuken, een zestal zonnepanelen en een verder net afgewerkte staat biedt de woning dus zeer veel. Daarnaast zorgt de optimale ligging op korte aftand van het centrum dat u binnen vijf minuten bij alle benodigde voorzieningen van Goes bent.

De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de hal. De lange hal loopt tot in de keuken en geeft toegang tot het toilet, meterkast en de woonkamer. De L-vormige woonkamer bestaat uit een tweetal gedeeltes, met het ruime zitgedeelte vooraan en het eetgedeelte achterin. Vanaf het eetgedeelte is er met openslaande deuren toegang tot de tuin.

Op het eetgedeelte volgt de stijlvolle keuken, die open is gehaald en daardoor goed aansluit op het eetgedeelte en de rest van de woonkamer. De keuken is een aantal jaar geleden met de gehele begane grond volledig opgeknapt en tot een sfeervol geheel gemaakt. De keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven.

Aansluitend op de keuken volgt de bijkeuken, waar de witgoedaansluitingen en de cv-ketel zijn terug te vinden. Vanuit de bijkeuken is ook de achtertuin te bereiken. De ruimte is een handige brug tussen de tuin en het woongedeelte en voorziet in een extra bergruimte.

Naast de heerlijk open woonkamer en keuken is de ruimte op de eerste verdieping ook zeker verrassend te noemen. Mede door de Z-vorm bestaat de woonlaag uit een zestal ruimtes, waaronder vier slaapkamers. Drie hiervan liggen aan de achterzijde, met de vierde aan de voorzijde. Naast deze laatste volgt de berging en de badkamer.

De twee slaapkamers aan de rechterzijde zijn beide groot genoeg om als ouderslaapkamer in gebruik te nemen, waarbij de achterste kamer toegang heeft tot het balkon. De badkamer, welke wat verouderd, maar nog goed te gebruiken is, bestaat uit een douche en wastafel.

De woning is gelegen op een perceel van 155 m², met de achtertuin heerlijk op het zuiden gericht. Er kan daarom tot het einde van de dag heerlijk van de zon genoten worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1950
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  155 m²
 • Inhoud
  396 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.