Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

's-Gravenpolderseweg 31

GOES
116 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Soms moet je verder kijken om iets prachtigs te kunnen zien. Deze schoonheid is namelijk verscholen: achter een diepe voortuin gaat namelijk een bijzondere woning schuil, de ’s-Gravenpolderseweg 31 te Goes!

In eerste instantie valt de woning vanaf de straat niet op, totdat je er wat langer naar kijkt. Het heeft namelijk een opmerkelijke glazen gevel, waarachter de schitterende vide is verborgen. Binnenkomst is met deze vide direct geweldig, het open aspect en de bijbehorende ruimte is fantastisch.

Daar blijft het echter niet bij. Na de vide volgt een ruime gezinswoning, die zo goed als instapklaar is. De begane grond heeft een open woonkamer en keuken, gevolgd door een bijkeuken en de berging in de voormalige garage. Boven liggen er drie ruime slaapkamers en de badkamer. Met de kavel van 240 m2 eigen grond ligt er voor het huis een ruime oprit en achter een heerlijke zonnige tuin op het westen.

De entree volgt na de oprit, waar meerdere auto’s op geparkeerd kunnen worden, en komt direct uit in de hal. De volledige glazen voorgevel gecombineerd met de vide en de open wenteltrap, maakt dit tot een meer dan geweldige binnenkomst. Het zet direct de toon voor de rest van de woning.

Vanuit de hal is er toegang tot het toilet en de meterkast, gevolgd door hierachter de woonkamer. Deze open kamer ligt over de gehele breedte en is daarom ook een royale ruimte.

Links is als eerste de nieuwe keuken terug te vinden, met daarachter de eethoek. Rechts is rond de houtkachel een zithoek gecreëerd. Vanuit het eetgedeelte is de achtertuin te bereiken. De moderne open keuken is in 2019 geheel vernieuwd en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven.

In de rechterhoek van de woonkamer is er een deur naar de bijkeuken. Deze is een stuk groter gemaakt door het samenvoegen van een deel van de garage. Eventueel kan dit eenvoudig weer bij de garage getrokken worden. Het is nu een fijne ruimte met plek voor de witgoedapparatuur, de cv-ketel en veel extra bergruimte. Hierna volgt het restant garage die nu in gebruik is als berging.

De overloop hangt over in de vide en geeft verder toegang aan een drietal slaapkamers, de badkamer en het tweede toilet. De eerste slaapkamer ligt boven de voormalige garage, gevolgd door hierna de badkamer. Ook de badkamer verkeerd in een zeer nette staat en is voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad en wastafel.

Achterin volgen de slaapkamer twee en drie. De ouderslaapkamer aan de linkerkant heeft een eigen ruime inloopkast aan de achterkant. Daarnaast is deze ruimte voorzien van airco. Naast deze airco heeft de woning rondom screens, rolluiken en een zonnescherm om de warmte zo veel mogelijk buiten te houden.

Direct achter de woning volgt de heerlijke zonnige tuin op het westen. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd, door volledige betegeling. Achterin de tuin volgt een heerlijke overkapping, waar een schaduwplek door de dag heen gevonden kan worden. Grenzend aan de overkapping volgt de berging, met hiernaast de achterom naar de Beethovenlaan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1996
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  240 m²
 • Inhoud
  440 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.