Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Romp 19

MIDDELBURG
116 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Instapklare gezinswoning!

Deze ruime hoekwoning met stenen berging is gelegen op een extra ruim perceel aan de rand van ‘Reijershove’ en is onder meer voorzien van zonnige tuin op het zuidwesten met achterom en vier mooie slaapkamers. In de buurt bevinden zich het groene Meiveldpark, uitgebreid winkelcentrum, basisschool, de woonboulevard en aansluitingen naar de A58. De woning is direct beschikbaar zodat je deze herfst al kunt genieten van je nieuwe (t)huis! In 2022 is de woning van binnen geheel gerenoveerd en verbouwd. Zo is er o.a. een nieuwe (open) keuken met inbouwapparatuur, nieuwe badkamer en nieuw toilet gerealiseerd. In de woonkamer en slaapkamers (1e verdieping) ligt er tevens een nieuwe, moderne laminaat vloer. Het nieuwe binnenschilderwerk maakt het plaatje compleet.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Portaal met nieuwe meterkast, luxe toilet met fonteintje. Ruime, lichte Z-woonkamer van ca. 35 m2 met trapkast, deur naar de trapopgang naar de 1e verdieping. Open luxe keuken met inbouwapparatuur. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, drie slaapkamers van respectievelijk ca. 4,00 x 3,23 m., 3,75 x 3,02 m. en 2,86 x 2,10 m. en een ruime luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Overloop en ruime zolderkamer van ca. 4,14 x 3,23 m. Op de overloop is de c.v.-ketel opgesteld.

Aan de achterzijde van de woning is de goed op de zon gelegen tuin (zuidwesten) te vinden met stenen berging en vrije achterom. Er is tevens een ruime zij- en voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een c.v.-combiketel (bouwjaar 2020). De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 116 m2. Inhoud ca. 375 m3. Perceeloppervlakte 185 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Naast een asbest- en ouderdomsclausule en een ‘geen-eigen-bewoningsartikel’ zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden die verband houden met de verkoop door een belegger in het algemeen en deze belegger in het bijzonder.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1983
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  185 m²
 • Inhoud
  375 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Verwerijstraat 39
MIDDELBURG
€ 289.000,- k.k.
65 m²
3 kamers
Beschikbaar
Oude Vlissingseweg 46
MIDDELBURG
€ 539.000,- k.k.
102 m²
4 kamers
Beschikbaar
Noordweg 397
MIDDELBURG
€ 599.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
President Wilsonlaan 76
MIDDELBURG
€ 189.000,- k.k.
62 m²
2 kamers
Beschikbaar
Statenlaan 82
MIDDELBURG
€ 199.500,- k.k.
75 m²
3 kamers
Beschikbaar
Vlissingsesingel 14
MIDDELBURG
€ 435.000,- k.k.
120 m²
5 kamers
Beschikbaar
Torenhofstraat 2-C 0ong
MIDDELBURG
€ 29.500,- k.k.
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.