Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Roggenplaat 35

ZIERIKZEE
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan een autoluw hofje in Poortambacht mogen wij u namens onze opdrachtgever Roggenplaat 35 aanbieden. Deze wijk beschikt over voldoende parkeergelegenheid, diverse winkels en (basis-) scholen. Alle voorzieningen zijn op korte afstand gelegen en ook de gezellige monumentale binnenstad is binnen slechts tien minuten fietsen te bereiken. Het is dus niet verwonderlijk dat er relatief veel gezinnen in deze wijk wonen.

Het absolute pluspunt van deze woning ten opzichte van andere woningen in deze wijk is de ligging. Door de ligging op de hoek en de aanwezigheid van een brede groenstrook aan de achterzijde ligt deze woning relatief vrij. Daarnaast loopt u via het achtergelegen wandelpad binnen enkele minuten het natuurgebied Plan Tureluur binnen. Kortom, een mooie woonlocatie in Zierikzee.

De achtertuin is gericht op het zuiden zodat u hier de gehele dag in de zon kunt zitten. Direct aan de achterzijde bevindt zich een fijn terras en in de borders vindt u een mooie diversiteit aan planten en bomen. Het totale perceel bedraagt 139 m2 eigen grond en is voorzien van een vrije achterom via het naastgelegen pad. Aan de voorzijde is verder een stenen berging aanwezig voor uw fiets en tuinspullen.

Kort gezegd bestaat deze woning uit een lichte doorzonkamer met open keuken op de begane grond. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een ruime badkamer aanwezig. Naar wens kan er met een vaste trap naar zolder al dan niet met een dakkapel nog een extra slaapkamer gecreëerd worden. Er ontstaat dan circa 15 m2 extra woonoppervlak wat zeker de moeite waard is in onze ogen.

De woning is gebouwd in 1986 en beschikt over dak-, vloer- en glasisolatie. Verder is het interieur gedateerd te noemen en kan het geheel naar smaak gemoderniseerd worden. De totale woonoppervlakte bedraagt op dit moment ca. 80 m2. De inhoud is circa 307 m3.

Als u op zoek bent naar een woning met potentie op een uitstekende woonlocatie in Zierikzee, dan is dit uw kans! U bent van harte welkom.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars op dinsdag 29 en woensdag 30 maart a.s. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Rustige ligging op de hoek van een autovrij hofje en nabij Plan Tureluur;
– Woonoppervlakte circa 80 m2, inhoud circa 307 m3;
– Achtertuin circa 10 x 5 meter op het zuiden;
– Drie slaapkamers aanwezig, creëren van vierde slaapkamer mogelijk;
– Voorzien van (minimale) dak-, vloer- en glasisolatie;
– Intergas HR combi Cv-ketel uit 2017;
– Algehele onderhoudsstaat buitenzijde is goed;
– Zeer geliefde woonwijk in Zierikzee met een goed voorzieningsniveau;
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is mogelijk.

Indeling begane grond:
Binnenkomst in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de etage. Voorts de deur naar de lichte, tuingerichte woonkamer met open keuken. Onder de trap is hier nog een trapkast aanwezig.

Indeling eerste etage:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en ruime badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk circa 6,4 m2, 11 m2 en 10 m2. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachineaansluiting. Indien gewenst kunt u deze aansluiting ook naar de tweede etage verhuizen na het plaatsen van een vaste trap.

Indeling tweede etage:
Ruime bergzolder toegankelijk door middel van een vlizotrap.

Zierikzee:
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijkt een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1986
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  139 m²
 • Inhoud
  307 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Touwbaan 19
ZIERIKZEE
€ 589.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Lange Groendal 17
ZIERIKZEE
€ 375.000,- k.k.
96 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.