Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Roggenplaat 12

ZIERIKZEE
93 m²
kamers
€ 259.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

** Bezichtigingen in te plannen op woensdag 25 januari a.s. en vrijdag 27 januari a.s. Verkoop geschiedt onder inschrijving **

In de geliefde woonwijk Poortambacht mogen wij u weer een interessante woning aanbieden. In een autoluwe straat aan de Roggenplaat bevindt zich deze tussenwoning welke in een redelijke tot matige staat van onderhoud verkeert. Een pluspunt van deze woning is de recent geplaatste keuken met Bosch apparatuur, een compleet nieuwe badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Tevens is het toilet op de begane grond ook geheel vernieuwd. De woning beschikt over een tweede verdieping die toegankelijk is door middel van een vaste trap. Hier bevinden zich o.a. de
cv-opstelling en de witgoedaansluitingen. Indien gewenst is hier een vierde slaapkamer te realiseren.

Het geheel is gelegen op een perceel van 150 m2 eigen grond en is voorzien van een vrije achterom en een stenen berging. De berging heeft een afmeting van circa 3,3 x 2,2 meter (7,2 m2). Aan de voorzijde is een redelijk diepe voortuin, die net als bij buurtgenoten gebruikt kan worden voor het parkeren van uw auto op eigen terrein. Overigens is er in de wijk voldoende parkeergelegenheid. Recht tegenover de woning is er nog een leuk speelveldje voor kinderen. Het uitgestrekte natuurgebied “Plan Tureluur” is letterlijk op 100 meter gelegen. Hier kunt u heerlijk omheen wandelen.

Kenmerkend voor de woonwijk Poortambacht is een ruime parkeergelegenheid en de korte afstand tot supermarkten, winkels en (basis-) scholen. Ook de gezellige monumentale binnenstad is binnen slechts vijf minuten fietsen te bereiken. Het is dus niet verwonderlijk dat er relatief veel gezinnen in deze wijk wonen.

De woning is gebouwd in ca. 1984 en beschikt over dak-, vloer- en gedeeltelijk glasisolatie. De totale woonoppervlakte bedraagt op dit moment circa 93 m2. De inhoud is circa 310 m3.

Als u op zoek bent naar een woning met potentie op een uitstekende woonlocatie dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars op één van onze kijkdagen te weten, woensdag 25 januari a.s. en vrijdag 27 januari a.s.

Algemeen:
– Rustige ligging nabij Plan Tureluur;
– Woonoppervlakte circa 93 m2, inhoud circa 310 m3;
– Achtertuin circa 10 x 5,5 meter;
– Drie slaapkamers eerste verdieping, vierde te creëren op tweede verdieping;
– Voorzien van dak-, vloer- en glasisolatie;
– AWB HR Cv-ketel uit 2019;
– Algehele onderhoudsstaat buitenzijde is matig tot slecht;
– Zeer geliefde woonwijk in Zierikzee met een goed voorzieningenniveau;
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is mogelijk.

Indeling
Begane grond: binnenkomst in de hal met meterkast en toilet. In de woonkamer vindt u de trapopgang, achter een afgesloten deur, naar de eerste etage. Voorts de deur naar de lichte, woonkamer met aansluitend de keuken met trapkast. De keuken is voorzien van diverse Bosch-inbouwapparatuur en geplaatst in 2022.

Eerste etage: overloop met toegang tot drie slaapkamers en ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel.

Tweede etage: ruime bergzolder toegankelijk door middel van een vaste trap.
De wasmachine aansluiting bevindt zich op de tweede etage.

Omgeving
De woonwijk Poortambacht
Poortambacht kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen, zoals winkels, de bibliotheek en scholen. Ook de afstand tot de haven en de Oosterschelde met de diverse strandjes is gering en is door de bewoners dan ook een veel bezochte locatie. De directe ligging van de wijk en het naastgelegen wandelpad aan Plan Tureluur maakt deze wijk mede zo mooi. Op circa 100 meter van de woning is een speelveld gelegen waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Plan Tureluur
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt één geheel met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde. In Plan Tureluur komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn veel verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg dus, soms zijn er zelfs wel duizenden(!) te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Een mooi uitzicht is gegarandeerd!

Zierikzee
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijken een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 259.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1984
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  310 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verwaarloosd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Poststraat 2a
ZIERIKZEE
€ 220.000,- k.k.
165 m²
8 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.