Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ritthemsestraat 55

OOST-SOUBURG
93 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze nette hoekwoning is gelegen aan de rand van het centrum van het dorp met al haar voorzieningen om de hoek. De woning is de laatste jaren goed onderhouden en heeft onder meer een werk-/slaapkamer op de begane grond en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. De woonkamer is met een leuke serre vergroot en vanuit deze serre is de, door de openslaande deuren, achtertuin te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast en toilet. De woonkamer is door middel van een serre vergroot welke voor een fijne lichtinval zorgt. Vanuit de serre is de achtertuin, middels openslaande deuren, te bereiken. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, 4 pits gaskomfoor, afzuigkap en combi-oven.
De keuken gaat over in een bijkeuken met een grote vaste kast met daarin veel bergruimte en de wasmachine-aansluiting. ook vanuit de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. De achtergelegen werkkamer (kan natuurlijk ook een slaapkamer zijn) is geïsoleerd en ook voorzien van kunststof kozijnen.

Eerste verdieping:
Overloop met airco, drie slaapkamers van respectievelijk 8, 9 en circa 10 m². De badkamer is in der tijd iets vergroot en deze is voorzien van een douche en een wastafel.

Zolder:
De bergzolder is middels een losse trap bereikbaar en hier bevindt zich de cv-ketel.

Tuin:
De tuin is netjes aangelegd een voor een groot gedeelte betegeld en er is een vrije achterom. In de achtertuin staat een vrijstaande houten berging en deze is voorzien van elektriciteit.

Algemeen:
– Markies aan de voorzijde,
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen,
– Half vrijstaande woning,
– Woonkamer met aangebouwde serre,
– Grotendeels kunststof kozijnen,
– Airco op de verdieping.

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1961
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Perceelsoppervlakte
  157 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.