Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ringweg 68

COLIJNSPLAAT
83 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Heel lief, vrijstaand, sfeervol huis, keurig onderhouden, direct instapklaar, heerlijke tuin en schuur.
Van dit huis krijg je positieve energie!

Wat bijvoorbeeld direct opvalt is de leuke gevel en het fantastische schilderwerk; daar is aandacht aan besteed!

U komt binnen in de gang met een geheel vernieuwde meterkast en afsluitbare trapopgang. Over de vloertegels hier bent u direct enthousiast; splinternieuw maar met een knipoog naar vroeger.

Een fraaie houten schuifdeur geeft u toegang tot de woonkamer. Die is zeer verrassend: knus, gezellig, sfeervol, mooie lichtinval, ingebouwde kastjes, echt fantastisch hoe de tv is weggewerkt in een speciale zuil en magnifiek hoe daaronder dan weer een elektrisch sfeerhaardje is geïnstalleerd.

Nauwelijks bekomen van de indruk die de voorkamer biedt, komt u in de voormalige achterkamer. Als u nog niet stil was, wordt u dat hier: uitgebouwd en voorzien van een kunststof schuifpui en een veranda, een prachtige vloer (pvc in betonlook) en een reuze keuken met een formidabel eiland (spoelen en koken), relaxkrukken, uitgebreide kookmogelijkheid, een grote wand met heel veel kastruimte en inbouwapparatuur. Gewoonweg een ruimte waar u heel veel aangename uurtjes gaat doorbrengen.

Verborgen achter weer een andere schuifdeur ontdekt u een portaal/toiletruimte en heel praktisch: de wasmachineaansluiting.

Op de verdieping komt u een zee aan licht tegemoet. Er is hier een ruime overloop, een open badkamer met douche, een afsluitbare toilet en een zeer stijlvolle slaapkamer. Feitelijk vormt alles één ruimte. U treft er dan ook bijna geen deuren. Dat geeft deze verdieping een geheel eigen stijl en sfeer. Echt heerlijk als u er samen woont. Heeft u een kindje? Dan past dat met een beetje goede wil natuurlijk altijd. Voor meerdere personen is het nu niet geschikt. Een uitbouw op het platte dak is te overwegen, maar vergt wel een forse investering.

Achter het huis ligt een fijne tuin met zonnig terras; onderhoud vriendelijk en met op het eind een behoorlijke schuur. Erg handig voor opslag of het stallen van uw (motor)fiets(en). Onder de aangebouwde veranda is het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven. De tuin wordt afgesloten met een poort.

Algemeen: Colijnsplaat is een leuk, actief dorp met goede voorzieningen met winkels, sportclubs, basisschool etc. Tevens is het dorp goed en snel bereikbaar (circa 15 autominuten) vanuit bijvoorbeeld Zierikzee en Goes. Nationaal Park Oosterschelde met de haven en de visafslag liggen op loopafstand. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is wonen permanent genieten!

Kortom: een super leuk huis om in te starten of misschien wel om kleiner te gaan wonen!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  83 m²
 • Perceelsoppervlakte
  222 m²
 • Inhoud
  309 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.