Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ringweg 11

COLIJNSPLAAT
60 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

WONING:

Betaalbare bungalow op een bijzonder plekje

U vindt deze vrijstaande woning namelijk alleen als u het voetpad tussen 2 historische schuren aan de Ringweg volgt. Entree tegenover Ringweg 54.
Op het einde van dit pad ziet u deze woning.

Welkom in Colijnsplaat, waar het leven echt goed is! Gelegen aan het betoverende nationaalpark de Oosterschelde, biedt dit charmante Noord-Bevelandse voorstraatdorp een idyllische omgeving en een bloeiende gemeenschap. Met een uitstekend voorzieningenniveau, zoals een supermarkt, bakker en gezellige restaurants, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

De nabijheid van zowel Goes als Zierikzee (bereikbaar binnen slechts 15 autominuten) voegt een vleugje stedelijke flair toe aan het landelijke leven. Geniet van het beste van twee werelden: de rustige en prachtige natuur van het nationaalpark en tegelijkertijd de gemakken van nabijgelegen steden.

Of je nu houdt van buitenactiviteiten, culinaire ontdekkingen of gewoon wilt ontspannen in een vriendelijke omgeving, Colijnsplaat heeft het allemaal. Kom en ervaar de warmte en gastvrijheid van dit unieke dorp aan de Oosterschelde!

Ontsnap aan de drukte van alledag en vind een oase van rust en privacy in deze eenvoudige bungalow. Deze woning biedt een slimme en compacte indeling.

De bungalow beschikt over handige extra’s, zoals een berging en een praktische bijkeuken, waardoor je voldoende opbergruimte hebt voor al je spullen. De eenvoudige badkamer met douche en toilet is functioneel en naastgelegen vind je een ruime slaapkamer waar een comfortabel tweepersoonsbed past.

De open keuken aan de voorzijde is uitgerust met diverse apparatuur, waardoor koken een plezier wordt. De tuingerichte woonkamer verwelkomt je met veel daglicht, waardoor je je altijd verbonden voelt met de prachtige buitenomgeving. Deze bungalow is de perfecte plek om thuis te komen en te genieten van het leven in alle rust en comfort.

Buiten wacht een natuurlijk ingerichte tuin van ruim 100 m², jouw eigen privéparadijs met zonovergoten plekjes en schaduwrijke hoekjes. Het totale perceel bedraagt 260 m² eigen grond.

Ideale en betaalbare woning voor een 1 à 2 persoonshuishouden op een unieke locatie.

——————————————–

SCHUUR:
Naast de bungalow op Ringweg 11, heb je ook de mogelijkheid om een ruime schuur aan te schaffen. Deze schuur biedt veel ruimte en gemak, met afmetingen van ongeveer 8,00 x 11,50 meter. De twee grote toegangsdeuren maken het probleemloos mogelijk om caravans en/of campers veilig naar binnen te brengen.

Maar dat is nog niet alles! Deze schuur heeft een extra verrassing: een entresol die bereikbaar is via een vaste trap. Hier heb je de beschikking over extra ruimte voor opslag, hobby’s of andere doeleinden.
Ook beschikt de ruimte over een gevlinderde betonvloer.

Met deze schuur ben je voorzien van alle praktische voorzieningen en opslagmogelijkheden die je maar kunt wensen. Een geweldige toevoeging aan de bungalow op een perfecte locatie. Aarzel niet om deze unieke kans te benutten en jouw dromen waar te maken op Ringweg 11 en 13!

Vraagprijs: € 115.000,– k.k.

——————————————-

Belangrijk om te weten: Alle verstrekte informatie over de woning moet gezien worden als een uitnodiging tot bezichtiging, om een bod uit te brengen of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Voor de zekerheid van de koper wordt in de koopovereenkomst een bepaling opgenomen waarbij de koper zich verplicht om binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht verrekend met de totale koopsom.

Bij de koopakte voegt BOOT makelaars een bankgarantie c.q. waarborgsom toe, evenals een clausule met betrekking tot asbest en de ouderdom van de woning. Deze clausules waarborgen de wederzijdse rechten en verplichtingen en bieden extra zekerheid voor beide partijen tijdens het aankoopproces.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  60 m²
 • Perceelsoppervlakte
  260 m²
 • Inhoud
  222 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.