Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ring 13

NOORDGOUWE
72 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

INSCHRIJVING IS GESLOTEN. DE BIEDINGEN WORDEN MOMENTEEL BEOORDEELD DOOR DE VERKOPER.

Soms kom je als makelaar panden tegen waar je van denkt dat is nu eens leuk en interessant voor de beoogde doelgroep. Deze woning is gelegen op een geweldige stek aan de Ring van Noordgouwe met een fraai zicht op de kerk. Een echte sfeerwoning met vele authentieke details en ook nog eens in een goede staat van onderhoud.

Deze woning aan de Ring heeft met name op de begane grond veel leefruimte met een open woonkeuken, een woonkamer met fraai zicht op de Ring en een kantoorkamer op de begane grond. Tevens is de badkamer ook op de begane grond gesitueerd. Op de verdieping is een ruime overloop met schuifkast en een ruime slaapkamer. De slaapkamer is ruim doordat er zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde sprake is van een uitbouw.

Algemeen kunnen we stellen dat de woning in de loop der jaren goed onderhouden is en ook is er sprake van glas, muur en dakisolatie. Op basis van documentatie zou ook de vloer geïsoleerd zijn.
Dit is nu niet meegenomen in het energielabel (momenteel label D), maar waarschijnlijk wel van toepassing.

De woning beschikt over een woonoppervlak van circa 72 m2 en een perceeloppervlakte van 60 m2. Let wel: er is nog een stuk grond aan te kopen, 61 m2 aan de achterzijde voor een bedrag van € 13.900,- k.k. Naar onze mening is dit interessant om dit gelijktijdig aan te kopen. Hierdoor ontstaat er een ruime tuin met vrije achterom en een diepte van circa 11 meter. Als u vragen heeft over dit specifieke onderdeel kunt u het beste even contact opnemen met de behandelende makelaar Erik de Bruine.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom om dit leuke object te bekijken!

Algemeen:
– Sfeervol pand met authentieke details;
– Toplocatie;
– Grond bij te kopen, 61 m2 (€ 13.900,- k.k.);
– Vrije achterom;
– Woonoppervlakte ca. 72 m2;
– Woning wordt verwarmd door middel van een combiketel 2013 (huurketel);
– Twee extra kamers; één slaapkamer en één kantoorkamer;
– Deze woning wordt middels een verkoop onder inschrijving verkocht;
– ENKEL VOOR PERMANENTE BEWONING AAN TE KOPEN;
– Overdracht op korte termijn mogelijk.

Indeling:
Begane grond: Entree via de zijkant van de woning. Er is maar één toegangsdeur namelijk. U komt binnen in de hal waar u links de badkamer in kunt. De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel en witgoedaansluitingen. Rechtdoor loopt u de keuken in. De keuken heeft een open verbinding met de woonkamer met schouw en voorzetkachel. Tot slot de kantoorkamer. Deze is zowel toegankelijk via de hal als via de woonkamer.
Verdieping: ruime overloop met een vaste kast. Via de overloop is de ruime slaapkamer toegankelijk.

Noordgouwe
Het dorp Noordgouwe is een landelijk gelegen dorp met een mooie dorpsring. Tevens is het gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda, maar ook Antwerpen, zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad. Monumentenstad Zierikzee met veel voorzieningen is op 7 autominuten gelegen waar u terecht kunt voor de vele voorzieningen die Zierikzee kent. Zierikzee heeft op het eiland een regiofunctie. Het Grevelingenmeer met diverse strandjes is eveneens op enkele minuten gelegen en biedt vele mogelijkheden van watersport. Op één van de bijgevoegde luchtfoto is het Grevelingenmeer goed te zien.
Op een tweede lucht foto is Zierikzee aangegeven waar u de gering afstand tot Zierikzee goed kan inschatten. Daarnaast is er veel groen en een uitgestrekt natuurgebied in de directe omgeving.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  72 m²
 • Perceelsoppervlakte
  60 m²
 • Inhoud
  205 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.