Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ridderhof 1

GOES
135 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Algemeen:
Het Ridderhof is werkelijk een fantastische plek om te wonen. Deze toplocatie is begin jaren ’70 tot stand gekomen en wordt gekenmerkt door veel groen en ruimte. De straat zelf is voor autoverkeer doodlopend.
Vanaf deze locatie bevindt zich op loopafstand het stadscentrum, de “Hollandse Hoeve” (kinderboerderij en (binnen)speeltuin), het Omnium (sporten en zwembad) en het stadspark.
Tevens bevinden zich in de directe omgeving een aantal (basis)scholen.

Het betreft hier een degelijk gebouwde, uitstekend onderhouden, vrijstaande woning met royale garage en besloten tuin.
Gezien de huidige woonwensen dienen er energiebesparende maatregelen en moderniseringen te worden doorgevoerd.
In de gestelde vraagprijs is hier rekening mee gehouden.

Kortom alle ingrediënten in deze omgeving zijn aanwezig voor de perfecte (gezins)woning.

Indeling:
Links van het woonhuis ligt de bestrate oprit naar de entree van het woonhuis en toegang tot de garage.
U parkeert dus gemakkelijk op eigen terrein of desgewenst in de extra brede en lange garage.
De buitenentree is voorzien van een overkapping, waardoor u enigszins beschut staat bij de voordeur. De ruime hal is voorzien van een vide (!), meterkast, toiletruimte en hardhouten trap naar de verdieping.

Ruime woonkamer
De ruime, sfeervolle woonkamer ligt aan de zonnige (zuid)zijde van het woonhuis en is daardoor heerlijk licht, mede door de grote raampartijen. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woonkamer en biedt uitzicht op de tuin en de straat. Het eetgedeelte ligt aan de tuinzijde.

De dichte keuken (ca. 9 m²), bevindt zich aan de linker achterzijde van de woonkamer. De keuken staat in een L-vormige opstelling, heeft een donker kunststof werkblad met veel kastruimte en de volgende apparatuur: oven met keramische kookplaat, koelkast en magnetron.

Via de keuken bereikt u de bijkeuken. Deze praktische ruimte is voorzien van uitstortgootsteen en aansluitpunten voor witgoed. Via de bijkeuken kunt u tevens de achtertuin bereiken.

1e Verdieping
Via de hardhouten open trap in de hal is de verdieping te bereiken. Hier treft u de overloop aan met toegang tot drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien inbouwkasten en een eigen een wastafel. De derde slaapkamer geeft toegang tot het dakterras.

Badkamer
De compleet en keurig ingerichte, lichte badkamer is geheel betegeld. Er is een wastafel en een praktische, ruime inloopdouche.

2e Verdieping
Vanaf de overloop (achter een gesloten deur) is via een vaste trap een flinke 2e verdieping bereikbaar. Deze bestaat uit een ruime voorzolder en een vierde slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van knieschotbergingen.

Tuin
De voor-, zij- en achtertuin heeft een uitstekende ligging waarbij u al vroeg in de ochtend tot laat in de middag een goede bezonning heeft. De tuin is goed verzorgd aangelegd met veel terrassen en speelse borders met volwassen groen. Er is altijd wel een plek waar u beschut én in de zon óf in de schaduw kunt zitten. De hoge groene hagen rondom de tuin zorgen voor een optimale privacy.

Bijzonderheden:
• Vraagprijs is € 425.000,- k.k.
• Levering in overleg (desgewenst snel). Bouwjaar van de woning is 1973.
• De inhoud van de woning met garage is circa 500 m³. Woonoppervlak circa 134 m².
• CV en warmwatervoorziening dmv. HR combi-ketel, Nefit Ecomline HR.
• Het woonhuis is voorzien van hardhouten kozijnen met (deels) dubbel glas. Alle slaapkamers zijn voorzien van
screens of rolluik. De woonkamer is voorzien van een zonnescherm.
• Kadastrale aanduiding: Gemeente Goes, sectie B, nr. 1998, groot 366 m²
• Een ouderdomsclausule maakt deel uit van de op te maken NVM koopovereenkomst.
• Tot meerdere zekerheid voor nakoming van de koopovereenkomst en de daaruit voortvloeiende verplichtingen zal van koper een waarborgsom van 10% van de koopsom worden gevraagd, dan wel een bankgarantie.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceelsoppervlakte
  366 m²
 • Inhoud
  499 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.