Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Reigerstraat 43

ZIERIKZEE
137 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime woning (500 m3!) in een rustige kindvriendelijke woonwijk? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. Deze goed onderhouden woning is in de loop der jaren tweemaal uitgebreid; eenmaal met een aanbouw aan de achterzijde en andermaal met de opzet van een extra verdieping. Hierdoor is een ruime woning ontstaan, gelegen aan een rustige straat met slechts bestemmingsverkeer. Op circa 300 meter afstand is een speelveld met diverse speeltoestellen gesitueerd. De straat grenst aan een wandelpad tot aan het plan Tureluur, een uitgestrekt natuurgebied met schitterende vergezichten. Kortom een fijne woonlocatie!

De woning beschikt over riante vertrekken waar met name de woonkamer een heerlijke ruimte is met twee zitgedeelten. In de aanbouw is een extra zithoek met sfeervolle gashaard gecreëerd. Ideaal bijvoorbeeld voor een game of huiswerkhoek voor de kids in combinatie met een lekker en rustig zitgedeelte voor ouders in de oorspronkelijke woonkamer. De eethoek is in de woonkamer gesitueerd nabij de keuken en praktische bijkeuken. De ruimte van deze woning is ook terug te zien op de verdieping waar zich in totaal maar liefst vijf slaapkamers bevinden en waarvan één slaapkamer toegang geeft tot het dakterras boven op de uitbouw. Drie slaapkamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping. De tweede verdieping is enkele jaren geleden verbouwd tot extra woonruimte door het plaatsen van een vaste trap en hier zijn nog twee slaapkamers gecreëerd.

De onderhoudsvriendelijke achtertuin met vrije achterom is gesitueerd op het westen en voorzien van een stenen berging.

U bent van harte welkom om deze ruime woning te bekijken!

Algemeen;
– Relatieve laagbouw aan de linkerzijde, voorzijde en achterzijde.
– Oplevering in onderling overleg;
– De achtertuin beschikt over een vrije achterom;
– In de achtertuin is een stenen berging gesitueerd;
– Achtertuin gesitueerd op het zuidwesten;
– Groot speelveld met diverse speeltoestellen op circa 300 meter;
– De woning wordt verwarmd door een HR-combiketel van het bouwjaar 2015;
– De woning is volledig geïsoleerd, vloer-, muur-, glas- en dakisolatie toegepast;
– Onderhoud situatie: goed;
– Bouwjaar 1999, opbouw tweede verdieping 2002, aanbouw 2006;
– Aantal slaapkamers: vijf;
– Inhoud ca. 498 m3, woonoppervlakte ca. 137 m3.

Globale indeling;
Begane grond: entree, meterkast, toilet, woonkamer en gashaard, open keuken met bijkeuken.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een opvallend ruime badkamer voorzien van ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafel.
Tweede verdieping: te bereiken door middel van een vaste trap, overloop, vierde en vijfde slaapkamer, beiden met vaste kasten.

Woonwijk;
Deze woning is gelegen in het ruim opgezette deel van de woonwijk Poortambacht. Op korte afstand van de binnenstad, met diverse speelveldjes voor de kinderen, veel wandelpaden en het uitgestrekte “Plan Tureluur” aan de rand van de wijk. Op korte fietsafstand is de Oosterschelde gelegen met enkele strandjes, leuk voor jong en oud. Ook qua voorzieningen heeft deze woonwijk genoeg te bieden. Scholen, tennisvereniging en winkels waaronder Praxis, Action, Lidl en Aldi zijn in de wijk te vinden. Niet voor niets één van de meest geliefde woonwijken in Zierikzee.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1999
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  137 m²
 • Perceelsoppervlakte
  162 m²
 • Inhoud
  498 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.