Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Reigershoutstraat 17

GRIJPSKERKE
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen in hartje Walcheren? Op korte afstand van de voorzieningen en met de kust en een stad als Middelburg binnen handbereik? Dat begint bij deze geschakelde tweekapper in Grijpskerke. De woning is gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonomgeving. Pluspunten van deze woning zijn onder andere de zonnige achtertuin, de ruim bemeten garage en de aanwezigheid van vier (slaap)kamers. Graag nodigen wij u van harte uit op deze locatie.

WONEN
De woonkamer is voorzien van diverse raampartijen die zorgen voor veel daglicht. In het hart van de woonkamer zorgt een houtkachel met schouw voor de juiste sfeer. Opvallend ruim is de keuken. Deze is voorzien van een gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap. Daarnaast is er een zee aan kastruimte aanwezig. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. Vanuit de hal is de eerste verdieping bereikbaar daarnaast is er in de hal een toilet en trapkast.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De grootste slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. Vanaf de overloop leidt een vaste trap naar de tweede verdieping. Vanwege de wat beperkte hoogte mag de tweede verdieping niet bij het officiële woonoppervlakte berekend worden. De ruimte met dakkapel heeft echter altijd prima dienst gedaan als (kinder)slaapkamer en daarnaast is er nog aparte ruimte met cv-opstelling. De zolder geeft echt een meerwaarde aan het geheel.

TUIN & GARAGE
De garage meet zo een 30m² , is daarmee ruim bemeten en voorzien van elektra. Aan de voorzijde is er een garagedeur met een loopdeur en ook aan de tuinzijde is er een loopdeur. De tuin is gesitueerd op het zuidwesten, daardoor is er altijd wel een plaatsje in de zon te vinden. Aan de achterzijde zorgt een poort voor de ontsluiting richting de brandgang. Aan de voorzijde is er een voortuin en een eigen oprit met plaats voor een auto. De auto kan uiteraard ook in de garage geparkeerd worden.

ALGEMEEN
-Een aantal jaar geleden is de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en deuren met HR glas. Met uitzondering van het dakraam op zolder.
-Aan de achterzijde zijn alle ramen voorzien van screens.
-De garagedeur is eveneens van kunststof.
-De kozijnen van de garage zijn in 2020 geschilderd.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een supermarkt, huisarts, basisschool, kapsalon en dergelijke aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse bazaar. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

INTERESSE?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  204 m²
 • Inhoud
  400 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.