Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Puntpoortstraat 6

MIDDELBURG
95 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan een doodlopend en autoluw straatje, nabij de gezellige Middelburgse binnenstad en jachthaven, bevindt zich deze karakteristieke en verrassend ruime tussenwoning met ruime berging, tuin en vrije achterom. De totale inhoud bedraagt ca. 340 m³! Het van oorsprong rond 1910 gebouwde pand heeft in de loop der tijd diverse renovaties ondergaan zoals kunststof kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken op de begane grond, badkamer op de eerste verdieping en een fraaie laminaatvloer. De woning zelf is gelegen in een rustige woonomgeving maar bevindt zich toch maar op enkele wandelminuten van het historische centrum, het NS-station, diverse scholen en nabij de ontsluitingswegen naar onder andere de A58, de N57 en het Walcherse buitengebied.

Begane grond:
Entree, hal met vernieuwde meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, ruime en lichte woonkamer van ongeveer 30 m² en voorzien van een nette laminaatvloer, dichte keuken met keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, vier-pits gaskomfoor en een afzuigkap. Via de keuken is de kelder met stahoogte te bereiken en hier bevindt zich de opstelling van de cv-combiketel. Achter de keuken kom je in een portaal en deze biedt toegang tot het toilet en de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met luik naar de bergzolder (vlizotrap), nette en ruime badkamer welke is voorzien van een wastafel met meubel, douchecabine, ligbad en tweede toilet. Op de verdieping zijn er drie ruime slaapkamers van respectievelijk 8 m², 12 m² en 12 m². Ook deze vierdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

Zolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Achtertuin:
De op het noordwesten gelegen achtertuin heeft een speels niveauverschil en er is een ruime schuur. De schuur is voorzien van elektra en de tuin heeft een vrije achterom!

Algemeen:
– Drie slaapkamers,
– Fraaie laminaatvloer,
– Tuin met vrije achterom,
– Ruime berging in de tuin,
– Deels kunststof kozijnen,
– Deels rolluiken,
– Badkamer met toilet op eerste verdieping.

Het betreft hier een leuke woning welke is gelegen op een fantastische plek aan de rand van het centrum. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Perceelsoppervlakte
  105 m²
 • Inhoud
  340 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.