Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Punt 35

MIDDELBURG
64 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Fantastisch gelegen appartement met extra verdieping, nabij het centrum, met al haar voorzieningen en winkelcentrum de Veersepoort om de hoek. Het appartement beschikt over twee verdiepingen waardoor de oorspronkelijke slaapkamer kan worden gebruikt als eetkamer, verder omvat het appartement een dichte keukenruimte, toilet, doucheruimte en is er een eigen stenen berging op de begane grond welke via een achterom te bereiken is. Dus uw fiets of scooter kan ook droog staan!
Waarom fantastisch? U heeft vanuit de woonkamer een mooi uitzicht over de binnenhaven en de skyline van de stad en vanaf het balkon aan de achterzijde een weids uitzicht over de wijk Nieuw Middelburg tot aan de windmolens van Neeltje Jans. Moet u voor uw werk vaak op het eiland zijn of richting de snelweg dan is dit ook een uitermate geschikte plek, de uitvalswegen van de stad zoals de A58 en de N57 liggen op korte afstand.

INDELING:
U komt het complex binnen via een centrale entree met trappenhuis en bellentableau. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping in het midden van het complex en heeft nog een extra verdieping welke is te bereiken met een vaste trap. Bij binnenkomst heeft u via de hal toegang tot de keukenruimte, toilet, doucheruimte en de doorzon woonkamer. De keukenruimte omvat een prima keuken welke is voorzien van een oven, gaskookplaat, RVS schouw en een koelkast. De woonkamer, gesitueerd aan de voorzijde van het appartement, heeft een geweldig zicht op de Buitenhaven en biedt doorgang naar een klein balkon waar u kunt genieten van de middag- of avondzon. Oorspronkelijk bevindt zich de slaapkamer aan de achterzijde van het appartement maar doordat een vaste trap is gecreëerd naar de zolderverdieping kan deze nu worden gebruikt als eetkamer. De slaapkamer op de zolderverdieping is voorzien van een dakraam en middels een doorgang komt u bij de bergruimte en de CV opstelling. Achter het complex vindt u de stenen berging, waar u uw fiets of andere spullen kunt opbergen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten, tevens zal er in de koopovereenkomst o.a. een uitgebreide ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen-eigen-bewoning-door-verkoper-clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1953
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  64 m²
 • Inhoud
  263 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.