Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Prinses Wilhelminastraat 24

BAARLAND
134 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de Prinses Wilhelminastraat 24 is aan comfort geen gebrek! Het prachtige perceel van 580 m2 met rondom de tuin heeft een aantal geweldige plekken, waaronder de veranda, om van het groen en de rust van de omgeving te genieten. De woning sluit hier mooi op aan met de aangebouwde tuinkamer, lichte woonkamer en open keuken! Het is hier dus heerlijk leven en genieten van zowel de woning als de tuin!

Eventueel kan met het kantoor op de begane grond de woning in de toekomst levensloopbestendig gemaakt worden, door een badkamer achter het kantoor te realiseren. Daarnaast is de woning volledig geïsoleerd en door de jaren goed onderhouden. Zorgen voor de toekomst hoeft u zich hier dus niet te maken.

De eerste verdieping geeft nu al een drietal ruime kamers en de badkamer. Naast de woning ligt de ruime garage met bergzolder. Bent u benieuwd naar de sfeer en de ruimte die de woning biedt? Maak dan een afspraak via 0113-251000.

De entree ligt aan de voorzijde achter de prachtige leilindes. Deze laatste geven de voorgevel in hoogzomer door de dag wat schaduw. De hal na de entree geeft toegang tot aan de linkerkant het kantoor, hierna de meterkast en het nieuwe toilet en vervolgens de woonkamer.

De woonkamer is een ruimte die een eigen alinea verdiend. Deze prachtige lichte ruimte ligt over de gehele lengte, met de aangebouwde tuinkamer aan de achterkant. Deze karakteristieke aanbouw heeft veel glas zodat zowel de woonkamer licht blijft, maar er ook optimaal van de tuin genoten kan worden. Voorin de woonkamer ligt de eerste zithoek rond de houtkachel. Hier is het heerlijk vertoeven in de winter. De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Hierop volgt het eetgedeelte, wat is aangesloten op de open keuken uit 2009. De open keuken is een heus pareltje van de woning. De hoge kastopstelling met de combimagnetron en koelkast ligt aan de voorkant, gevolgd door een tweede deel aan de zijkant. In dit kookdeel staat het gasfornuis en de afzuigkap.

Voor deze twee delen staat het spoeleiland, wat de ruimte mooi opvult en de keuken een hoop extra aanrechtblad geeft. Naast de spoelbak is hierin ook de vaatwasser verwerkt. Vanuit de keuken is vervolgens de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken geeft toegang tot de garage en de achtertuin. In de bijkeuken hangt de cv-ketel uit 2020 en is er ruimte voor de witgoedapparatuur. De garage biedt meer dan alleen plek voor een auto. Er is voldoende ruimte over voor bergruimte en daarnaast biedt de zolder een extraatje.

De overloop van de eerste verdieping geeft toegang aan een drietal slaapkamers en de badkamer. De twee grootste kamers liggen aan weerszijden van de woning, met hiertussen de badkamer en de derde slaapkamer. Door dakkapellen aan de voor- en achterkant zijn dit ook twee mooie lichte ruimtes geworden. De badkamer bestaat uit een bad, douche, wastafel en tweede toilet. De badkamer is ook voorzien van vloerverwarming.

De woning staat op een royaal perceel van 580 m2. Er ligt vervolgens een prachtig en met liefde onderhouden tuin rond de woning. Hier zijn meerdere terrassen in gerealiseerd om door de hele dag altijd een plekje met zon of schaduw te hebben.

Het eerste terras ligt achter de bijkeuken. Vanaf hier is vervolgens de tweede zithoek achterin de tuin te bereiken, de veranda! Dit is het plekje waar tot in het einde van de dag de zon staat. Verderop in de tuin is vervolgens het derde terras gelegen, met hiernaast de prachtige treurwilg, die in de zomer weer een heerlijke schaduw geeft.

Er zijn dus genoeg plekken om zowel in als buiten de woning van de rust en de tuin te genieten. Zoals eerder genoemd, aan comfort geen gebrek en klaar voor de toekomst!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1980
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  134 m²
 • Perceelsoppervlakte
  580 m²
 • Inhoud
  640 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.