Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Populierestraat 72

'S-GRAVENPOLDER
126 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Bent u opzoek naar een ruime eengezinswoning? Aan de Populierestraat 72 te ’s-Gravenpolder mag Sinke Komejan u nu deze geschakelde woning te koop aanbieden! De woning ligt op een perceel van 255 m2 eigen grond met direct achter de woning een zeer diepe achtertuin en naast de woning de aangebouwde garage. Met de gunstige ligging van de tuin op het zuidwesten staat de zon er tot aan het einde van de dag in. Kortom een woning met veel potentie op een heerlijke plek!

Het geheel bestaat uit een ruime open keuken en woonkamer op de begane grond en een drietal slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een ruime zolder terug te vinden, met een vierde slaapkamer.

Begane grond
Via de entree aan de zijkant van de woning komt u binnen in de hal. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. Naast de hal is aan de voorzijde de eenvoudige open keuken gelegen. Deze loopt in een U-vorm door in de woonkamer. Eventueel kan de keuken eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden, waarmee een grote open ruimte gecreëerd kan worden.

Aan de achterkant van de woning ligt de ruime woonkamer met zicht op de tuin. Door de raampartijen aan de achterzijde is dit ook een heerlijk lichte ruimte. Doordat de woonkamer aan de achterzijde ligt is dit een rustige ruimte met veel privacy. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de tuin.

1e Verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde is er één grote slaapkamer gelegen en aan de achterzijde twee. Hiertussen ligt de badkamer, welke is voorzien van douche, tweede toilet en wastafel.

2e Verdieping
Via de vaste trap vanaf de overloop van de eerste verdieping is de zolder te bereiken. Op de overloop bevinden zich de witgoedaansluitingen en de Cv-installatie. Hierna volgt de vierde slaapkamer.

Tuin
Achter de woning is een diepe achtertuin terug te vinden. Er moet wat gesnoeid worden om optimaal van het oppervlak gebruik te kunnen maken, want de tuin loopt nog zeker een paar meter door wat op de foto’s niet te zien is. Vanuit de tuin is aan de rechterzijde van de woning de garage te betreden. De ruime garage ligt tegen de woning aan en biedt ruimte voor een auto. Voor de garage, in de voortuin, is er nog plaats voor een auto op eigen terrein.

Algemeen:

• Inhoud van circa 420 m3;
• Woonoppervlak van circa 126 m2;
• Perceel oppervlakte van 255 m2;
• Remeha combiketel 2015;
• Er is een vaste projectnotaris van toepassing;
• Tot meerdere zekerheid voor nakoming van de koopovereenkomst en de daaruit voortvloeiende verplichtingen zal van koper een waarborgsom van 10% van de koopsom worden gevraagd, dan wel een bankgarantie;
• Oplevering mogelijk per direct!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  126 m²
 • Perceelsoppervlakte
  255 m²
 • Inhoud
  420 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Populierestraat 80
'S-GRAVENPOLDER
€ 275.000,- k.k.
129 m²
5 kamers
Beschikbaar
Raadhuisstraat 0ong
'S-GRAVENPOLDER
€ 995,- per maand
0 kamers
Beschikbaar
Burgemeester Jansenstraat 19
'S-GRAVENPOLDER
€ 750.000,- k.k.
271 m²
9 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in 's-gravenpolder?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.