Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Pijpstraat 3335

MIDDELBURG
89 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Beleggers opgelet! In de sprookjesachtige Pijpstraat bieden we dit riante woon/werkpand aan met een grote garage/werkplaats op de begane grond en twee kleine (verhuurde) bovenwoningen. De garage/werkplaats is ca. 85 m2 en biedt een ideale klusruimte, fietsenstalling, stalling voor meerdere auto’s of bijvoorbeeld een caravan. De bovenwoning op de 1e verdieping heeft een woonkamer met toegang tot het grote dakterras, een dichte keuken, badkamer en separate slaapkamer. De bovenwoning op de 2e verdieping is een studio met twee dakkapellen en een badkamer.

Indeling:

Begane grond (Pijpstraat 33):
Twee grote dubbele garagedeuren en een loopdeur geven toegang tot de garage/werkplaats met elektra, water en eigen elektrameter.

Begane grond (Pijpstraat 35):
Gemeenschappelijke hal met meterkast (voor beide bovenwoningen).

1e verdieping:
Overloop met deur naar trap naar de bovenwoning op de 2e verdieping, eigen entree, hal, woonkamer met gashaard en dubbele deur naar het mooie dakterras (ca. 31 m2) met prachtig uitzicht op de Oostkerk, schuifdeur naar de voorkamer (thans slaapkamer), eenvoudige dichte keuken met wasmachineaansluiting en deur naar het kleine balkon en tenslotte een eenvoudige badkamer voorzien van toilet, ligbad en wastafel.

2e verdieping:
Overloop, studio met keukenblokje, twee dakkapellen, gashaard en fraai uitzicht op de Oostkerk, eenvoudige badkamer voorzien van toilet, wastafel, ligbad en wasmachineaansluiting.

Overig:
Kleine, open bergzolder.

Algemeen:
Verwarming via lokale verwarming. Warm water via een (huur)boiler. De garage/werkplaats is ca. 85 m2. De totale woonoppervlakte is ca. 89 m2. Aanvaarding in overleg waarbij de bovenwoningen in verhuurde staat worden overgedragen. Serieuze belangstellenden kunnen meer informatie krijgen over de momenteel verkregen huuropbrengst. De bestemming luidt: ‘Gemengd-12’. Meer informatie over de bestemmingsmogelijkheden is via ons kantoor op te vragen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De getoonde plattegronden zijn spiegelbeeld.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

In de koopovereenkomst zal tevens o.a. een ouderdomsclausule, een asbestclausule en een geen-eigen-bewonings-clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1876
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  89 m²
 • Perceelsoppervlakte
  118 m²
 • Inhoud
  515 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler huur
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Verwerijstraat 39
MIDDELBURG
€ 289.000,- k.k.
65 m²
3 kamers
Beschikbaar
Oude Vlissingseweg 46
MIDDELBURG
€ 539.000,- k.k.
102 m²
4 kamers
Beschikbaar
Noordweg 397
MIDDELBURG
€ 599.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
President Wilsonlaan 76
MIDDELBURG
€ 189.000,- k.k.
62 m²
2 kamers
Beschikbaar
Statenlaan 82
MIDDELBURG
€ 199.500,- k.k.
75 m²
3 kamers
Beschikbaar
Vlissingsesingel 14
MIDDELBURG
€ 435.000,- k.k.
120 m²
5 kamers
Beschikbaar
Torenhofstraat 2-C 0ong
MIDDELBURG
€ 29.500,- k.k.
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.