Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Penninghoek 11b

MIDDELBURG
kamers
€ 42.500,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mag Sinke Komejan een garagebox/opslagunit in het stadscentrum van Middelburg te koop aanbieden.

De garagebox – plaatselijk bekend als Penninghoek 11B – heeft een oppervlakte van ca. 18 m² VVO en beschikt over een vrije hoogte van ca. 2,7 meter. De garagebox is voorzien van een stalen kanteldeur, een betonnen vloer, gemetselde muren en een houtenbalken dakconstructie belegd met EPDM en grind. Er is geen zelfstandige stroom en/of watervoorziening aanwezig.

De garagebox is eenvoudig te bereiken via de Penninghoeksingel en is gesitueerd op slechts 150 meter van de ‘Seisbinnenbrug’ en ‘Herenbrug’. Ook de Vlasmarkt en daarbij het hart van het centrum van Middelburg zijn op slechts één minuut loopafstand gelegen.

Verkoopprocedure:
De garagebox wordt verkocht middels een openbare inschrijvingsprocedure.

– De garagebox kan bezichtigd worden op vaste kijkdagen:
14 november 2023 om 14:00 – 15:00 uur
22 november 2023 om 14:00 – 15:00 uur

– Wij vragen alle geïnteresseerden een schriftelijk bod uit te brengen voor uiterlijk 30 november 2023 om 12:00.

– De gunning van verkoper waardoor (als resultaat van de verkoop bij inschrijving) de koopovereenkomst tussen de verkoper en de koper tot stand komt, wordt uiterlijk 7 werkdagen na inschrijfdatum medegedeeld.

– Na het verkrijgen van alle benodigde onvoorwaardelijk goedkeuring van de verkopende partij zal de notariële overdracht binnen 2 maanden na gunning plaats vinden.

In het kort:
– Penninghoek 11B, 4331 PN Middelburg
– Grootte: ca. 18 m² VVO (L 5,7 meter x B 3,4 meter)
– Vrije hoogte: ca. 2,7 meter
– Bouwjaar: 1959
– Vraagprijs: € 42.500 k.k.
– Gelegen in het stadscentrum van Middelburg

Locatie:
De garagebox ligt aan de Penninghoek 11B te Middelburg. Dit betreft een rustig hofje omringd door woningen en op slechts 1 minuut van het stadscentrum verwijderd. De garagebox is vanuit de binnenstad als vanuit overige delen van Middelburg eenvoudig te bereiken.

Kadastrale informatie:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 3735
Grootte : 18 m²

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het tekenen van de koopovereenkomst.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Voorbehoud:
De overeenkomst komt tot stand onder voorbehoud van de definitieve goedkeuring van de Rechter- Commissaris van de verkopende partij.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 42.500,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  Per datum
Bouw
Oppervlakten en inhoud
 • Perceelsoppervlakte
  18 m²
Indeling
Energie
Buitenruimte
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.