Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Paul Krugerstraat 6

NISSE
78 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een unieke kans om te wonen in het gezellige en sfeervolle Nisse! En dat op een prachtige plek aan de Paul Krugerstraat 6! De twee-onder-een-kapwoning heeft een fraai aangelegde diepe achtertuin met een heerlijk uitzicht op het achtergelegen weiland. Daarnaast is de woning volledig gerenoveerd en bijna geheel geïsoleerd na 2017 en heeft het aan de achterzijde een royale aanbouw gekregen. Kortom, de woning biedt ook de mogelijkheid om direct van de tuin en het uitzicht te kunnen genieten!

De tweekapper staat op een perceel van 205 m² eigen grond. De diepe tuin loopt tot aan het weiland achter en heeft meerdere speelse zithoeken, doordat het afloopt. Achterin staat de berging, die niet te hoog is gerealiseerd zodat er vanuit de voorste zithoek en de eetkamer overheen gekeken kan worden.

De woning heeft in 2017 en 2018 een volledige renovatie ondergaan. Binnenin is zo goed als alles vernieuwd, waaronder de keuken en de badkamer. Daarnaast is er een grote aanbouw aan de achterzijde geplaatst, met openslaande deuren naar de tuin. Dit zorgt voor een prachtig ruime woonkamer en open keuken.

De entree van de woning ligt aan de rechterkant. Hierlangs loopt direct de vrije achterom naar de achtertuin. De entree geeft toegang tot de hal, welke via de gave schuifdeur toegang geeft tot de bijkeuken en de aanbouw. In de bijkeuken is er plek voor de witgoedapparatuur, hangt de cv-ketel en is er een aparte deur naar de tuin. De aanbouw ligt direct achter de keuken en heeft een prachtig zicht over de achtertuin, via veel glas en openslaande deuren. In dit deel staat momenteel het eetgedeelte.

Hiervoor ligt de keuken. Het hoge deel van de keuken staat tegen de muur aan en met een aangrenzend schiereiland heeft de keuken dus eveneens het uitzicht over de tuin. De nette en moderne keuken beschikt over een koel-vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en Quooker.

Naast de keuken volgt het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Voorin de woning, over de gehele breedte ligt de woonkamer. De woonkamer heeft een fijne zithoek rond de houtkachel, een heerlijke plek om in de winter te vertoeven!

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang aan een drietal ruimtes. Aan de voorzijde de eerste slaapkamer, welke momenteel in gebruik is als kantoor. Aan de achterkant ligt vervolgens de badkamer. Deze nette ruimte is voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Er is nog voldoende ruimte om iets als vaste kasten onder het schuine deel te maken.

Doordat er dakkapellen zijn gezet aan beide kanten van de woning heeft de verdieping veel meer ruimte gekregen. De ouderslaapkamer profiteert hier ook van met het vaste en knusse bed achterin. Voorin is in het schuine deel een vaste kastenwand gemaakt.

Bij de verbouwing van de woning is ook rekening gehouden met de toekomst. Er is overal isolatie toegepast en de begane grond heeft vloerverwarming gekregen. De woning is dus naast instapklaar ook klaar voor de toekomst.

Doordat de tuin afloopt zijn er terrassen op meerdere hoogtes gerealiseerd. Het geeft de tuin een speels karakter. Het tweede terras volgt na een deel groen voor de schuur. De schuur biedt extra bergruimte, maar de plek kan in de toekomst bijvoorbeeld ook goed gebruikt worden voor een atelier.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  78 m²
 • Perceelsoppervlakte
  205 m²
 • Inhoud
  284 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.