Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Paul Krugerstraat 4

NISSE
90 m²
kamers
€ 275.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Binnen en buiten enorm veel sfeer! Aan de Paul Krugerstraat 4 in Nisse is het heerlijk thuiskomen. Door het prachtige dorp, aankomend op de schitterende jaren twintig gevel en binnenkomend in een woning die aanvoelt als een warme jas.

Deze geschakelde woning aan de rand van het gezellige dorp heeft een karakteristieke gevel, van de makelaar op de nok tot de gemetselde bogen boven de ramen. Binnen volgen de sfeer met fraaie details zoals het originele balkenplafond en de haard. De woning verkeert in een zeer goede staat.

De woning heeft aan de achterzijde een flinke aanbouw, waardoor het ruimer aandoet. Achter de woning ligt vervolgens één van de geweldige aspecten, de diepe tuin! De tuin ligt aan de achterkant vervolgens vrij, waardoor dit een heerlijke plek is om te wonen.

De entree aan de voorkant komt uit in een kleine hal. Die geeft toegang tot de brede woonkamer rond de authentieke haard. Mede hierdoor, maar ook door de balken en het verdere houtwerk is het een sfeervolle zithoek.

Op het zitgedeelte volgt de eetkamer, met door de openslaande deuren prachtig zicht op de tuin. Het zitgedeelte sluit mooi aan op de keuken, met hiertussen de trap naar de eerste verdieping. De keuken bestaat uit het gasfornuis met oven, de afzuigkap en een koelkast.

Op de keuken volgt de aanbouw, waardoor de benedenverdieping veel meer ruimte heeft gekregen. Eerst volgt de bijkeuken, waar er plaats is voor het witgoedapparatuur en het nog niet lang geleden vernieuwde toilet. Vanuit de bijkeuken is er een gang met kastruimte en toegang tot de badkamer. De nette en moderne badkamer is voorzien van een douche, bad en wastafel.

De eerste verdieping heeft net zo veel sfeer als de benedenverdieping. Aan weerszijden zijn er twee slaapkamers gelegen, met hiertussen de overloop en de derde kleinere kamer, die nu gebruikt wordt als logeerkamer. Achterin ligt de hoofdslaapkamer met een vaste kastenwand en een prachtig uitzicht over het Zeeuwse groen!

De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin. Direct achter de woning ligt het terras, gevolgd door een deel groen. Doordat de tuin de diepte heeft, is er achterin nog een terras voor de schuur. De houten schuur biedt wat extra bergruimte. Achter de schuur is een fijn zitje gecreëerd om van het groen van het weiland achter te kunnen genieten.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 275.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  212 m²
 • Inhoud
  337 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.