Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Paul Krugerstraat 105

VLISSINGEN
93 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Veel woonruimte op een prima woonlocatie. Gelegen op een centrale plek in Vlissingen. Dit appartement biedt alles wat je nodig hebt. Een ruime woonkamer, twee ruime slaapkamers, keukenopstelling met veel kastruimte en een balkon aan de achterzijde. Daarnaast is het enkel glas aan de noordzijde recent vervangen voor HR glas en is er een jonge cv-ketel aanwezig. Kom binnenkijken voor het juiste beeld.

WONEN
De woonkamer is zo een 27m² groot en door de aanwezigheid van diverse raampartijen lekker licht. Tevens zijn er handige bergkasten aanwezig en een nette parketvloer. De keuken beschikt over veel bergruimte en is voorzien van een keramische kookplaat, koel- vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap. De hal, met trappenpartij naar de tweede woonlaag, is ruim van opzet en voorzien van diverse inbouwkasten.

SLAPEN
Op de tweede woonlaag zijn er twee slaapkamers. De grootste slaapkamer is zo een 24m² groot. Voorheen waren dit twee slaapkamers en dit is desgewenst weer te herstellen. De andere slaapkamer geeft toegang tot het balkon en deze is voorzien van een riante inloopkast met cv-, en wasmachineopstelling. Daarnaast is er nog een praktische badkamer voorzien van wastafel en douche.

MEER
Het balkon geeft een leuk zicht op de omgeving. Op de begane grond van het complex bevindt zich een handige stenen berging. Parkeren kan in de nabije omgeving.

ALGEMEEN
-Kunststof kozijnen met dubbel glas aan de zuidzijde
-Houten kozijnen met HR+ glas uit 2023 aan de noordzijde
-CV-ketel uit 2019
-VvE bijdrage € 122,- per maand
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.
Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Inhoud
  260 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.