Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Park De Moucheron 35

MIDDELBURG
98 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een heerlijk plekje gelegen ruime en geschakelde bungalow met garage en het volledige woonprogramma op de begane grond. De bungalow is netjes onderhouden maar dient op een flink aantal punten te worden gemoderniseerd. Het geheel ligt nabij een winkelcentrum en op fietsafstand van het centrum en het NS station van Middelburg! Ook het Erasmuspark ligt om de hoek voor een heerlijke wandeling in de natuur. Kortom, een toplocatie met rust, ruimte en natuur!

Indeling:
De voordeur is gelegen aan de zijkant van de woning en bereikbaar via de eigen oprit. Bij binnenkomst bevindt zich de entree/hal met garderobe, meterkast en toilet met fonteintje. Tevens zijn alle ruimtes toegankelijk vanuit deze hal. Vanuit de hal is de lichte woonkamer bereikbaar voorzien van veel raampartijen, zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde van de woning. Hier bevindt zich tevens een sfeervolle open haard. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig zicht op de ruime achtertuin. De dichte keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met onder- en bovenkasten en heeft een te openen daklicht. De keuken is zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de 2 ruime slaapkamers. De grote slaapkamer is voorzien van een wastafel. De naast gelegen slaapkamer is voorzien van een grote inbouwkastenwand. De badkamer is uitgerust met een zeer ruime douche, wastafel, 2e toilet en wasmachine aansluiting. In de hal is tevens een vaste kast aanwezig. De aangebouwde garage is aan de voorzijde voorzien van een stalen kanteldeur en aan de achterzijde van een loopdeur naar de tuin. Hier bevindt zich nog de wasmachine-aansluiting. Naast de voordeur en de garage bevindt zich een aparte ruimte waar de CV-ketel is gesitueerd. Zowel de voor- als achtertuin zijn ruim van opzet. De achtertuin is netjes aangelegd en voorzien van een terras, grasveld met beplanting en diverse zitjes.

Locatie:
De woning is gelegen aan een rustig woon hof en u bent zo in het centrum van de stad (ca. 10 min. fietsen), of bij het winkelcentrum (ca. 5 min. fietsen). Diverse basisscholen, kinderopvang en buurthuis liggen naast het winkelcentrum. De uitvalswegen zoals de A58 en de N57 bereikt u eveneens in enkele minuten.

Het betreft hier een fijne bungalow op een gewilde plek. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  98 m²
 • Perceelsoppervlakte
  450 m²
 • Inhoud
  448 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.