Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oude Vaart 120

TERNEUZEN
76 m²
kamers
€ 195.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Leuk familiehuis aan een rustige weg met veel groen! Aan ruimte en mogelijkheden geen gebrek in deze riante en lichte tussenwoning. Met op de begane grond een doorzon woonkamer en een half open keukenruimte en op de eerste verdieping drie fijne slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap, biedt veel bergruimte en de CV opstelling. De achtertuin is op het oosten gelegen en praktisch aangelegd door middel van een speelse indeling van terras, tegels en groene borders. De woning bevindt zich aan een rustige weg met een brede groenstrook in de populaire wijk “De Oude Vaart” nabij sportcentrum “Vliegende Vaart” en winkelcentrum “Zuidpolder”.

Begane grond:
Hal met toilet met fontein, lichte doorzon woonkamer, een half open keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling en een tuindeur naar de achtertuin. De trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer en is af te sluiten met een deur, naast deze opgang bevindt zich de trapkast voor de nodige bergruimte.

1e verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de zolderverdieping, drie ruime slaapkamers, vervolgens een nette betegelde badkamer voorzien van toilet, wastafel, wasmachineaansluiting en een inloopdouche.

2e (zolder)verdieping:
Via een vlizotrap komt u op de ruime zolderverdieping waar zich de c.v.-ketel opstelling bevindt en genoeg bergruimte heeft voor het opbergen van uw spullen.

Overig:
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met tegels en groene borders. De fijne achtertuin is gesitueerd op het oosten en is voorzien van terras, groene borders, bestrating en een stenen berging voorzien van elektriciteit.

Algemeen:
De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 385 m3. Perceeloppervlakte 155 m2.

Algemeen:
– Warm water en verwarming d.m.v. Nefit CW4 combiketel uit 2005;
– Woning grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
– Op loopafstand van winkelcentrum en sportcentrum;
– Woonkamerraam voorzijde woning voorzien van elektrische rolluik;
– Vanuit woonkamer mooi zicht op groenstrook.

Om een goede indruk van dit leuke appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor opnemen op tel.nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en asbest.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 195.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1986
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  76 m²
 • Perceelsoppervlakte
  146 m²
 • Inhoud
  320 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.