Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oude Rijksweg 37

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN
108 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Rustig gelegen aan de rand van het dorp, levensloopbestendig, bijna helemaal af en met gigantisch veel sfeer. Klinkt perfect? Dat is het ook!

De woning aan de Oude Rijksweg 37 in ’s-Heer Hendrikskinderen, ligt op een rustige plek aan de rand van het dorp. Achter de prachtige voorgevel uit 1906 gaat een bijzonder sfeervolle woning schuil, waar de laatste paar jaar enorm veel aan is gedaan.

De woning heeft het volledige woonprogramma op de begane grond. De achterzijde is net voor de eeuwwisseling uitgebouwd en in 2021 opnieuw afgewerkt met een grote pui en nieuwe keuken. Daarnaast is het toilet verplaatst en de badkamer deels vernieuwd, om de woonkeuken meer ruimte te geven. Kortom is het een zeer nette woning die zo goed als instapklaar is!

De hal is via de sfeervolle voorgevel te bereiken. Deze kleinere ruimte komt direct uit midden in de woonkamer, waarmee er aan allebei de kanten van de hal een zitgedeelte is gelegen.

De zithoek aan de rechterzijde is een sfeervolle ruimte, te gebruiken als kantoor of een fijne leeshoek. Aan de linkerkant ligt vervolgens de tweede zithoek, gevolgd door de open keuken.

De woonkeuken met het eetgedeelte is heerlijk ligt door de recent vernieuwde pui aan de achterkant van de uitbouw. De keukenopstelling is ook in 2021 vernieuwd en past geheel bij de verdere aanwezige details, zoals het glas in lood en de oude balken. De keuken bestaat uit het gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. In de keuken is ook de cv-ketel verwerkt.

Na de keuken volgt aan de rechterkant de toegang tot de slaapkamer, het toilet en de badkamer. De slaapkamer ligt achterin, met uitzicht op de tuin. Hiervoor ligt de badkamer, die in 2021 is geüpdate. Het toilet hiertussen is toen ook vernieuwd.

Vanuit de woonkamer is er via de trap de ruime overloop te bereiken. Deze geeft naast de berging boven de aanbouw ook wat extra bergruimte. Naast de bergruimte is hier eventueel nog een heerlijke slaapplek voor gasten gelegen, de bedstede! Hierna volgt er de tweede slaapkamer.

De tuin is vanuit de keuken te bereiken en ligt rondom de woning. Direct achter de woning ligt het terras met toegang tot de garage. Op het dak van de garage liggen zeven zonnepanelen uit 2020.

De hoofdtuin ligt echter naast de woning, op het westen. Hier staat tot laat de zon op. De garage staat achterop het perceel en biedt plaats aan een auto. Met de zolder erboven is er ook wat extra bergruimte. Voor de garage is er ook plek voor een auto op eigen terrein.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1906
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Perceelsoppervlakte
  409 m²
 • Inhoud
  406 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.